reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

małe ostrzeżenie :(
własnie wróciliśmy z kliniki dentystycznej z Krakowa :(
Zosi usuneli ząbka jedyneczkę górną :( a miala ja zaledwie tydzień
a stało sie to tak:
mamy łożeczko kojec (czyli nie takie tradycyjne drewniane) Zosia próbując wstac na nóżkach chwycila sie ząbkami (tymi 2 milimetrowymi górnymi) poręczy łóżeczka...niestety nóżki nie wytrzymały i sie przewróciła ...ząbęk został wykrzywiony wyszedł prawie cały na wierzch...dziąsło rozerwane.... mnóstwo krwi ...płacz
Tu w mieście nie chceli nas przyjąc nikt sie tym nie chciał zająć ani tego ruszać, więc nie zwlekalismy i szybciutko do Krakowa na (chyba pedontologię) (chirurga dziecięcego, tam oglądneły dwie Panie doszły do wniosku ze trzeba usunąć gdyz nie da sie juz go uratować:( no to trafilismy na chirurgię, małe znieczulenie i ząbek został wyrwany :( mogą byc pozniej problemy gdyz bedzie luka i ząbki mogą sie przesuwać....ale teraz nic nie mozna wiecej zrobic bo Zosia jest za malutka...w ogóle lekarze byli bardzo przejęci i zdziwieni jak ona to zrobiła

Tyle nerwów... do tej pory mysle jak ona to zrobiła i akurat mnie przy tym nie było bo byłam odwrócona tyłem :(
więc uwazajcie mamusie zeby Was to nie spotkało :(

reklama
Oliweczka, bardzo współczuję Zosieńce i Tobie, bo wyobrażam sobie ile to Was musiało kosztować nerwów.
Pytam z ciekawości i tak na wszelki wypadek, gdzie konkretnie pojechaliście? Do jakiegoś szpitala?

Oliwieczka,mi rowniez strasznie przykro:-:)no::no::no:.Okropny zbieg okolicznosci czy przypadek :no:.
Juz teraz sie nie denerwujcie.Najwazniejsze,ze malutkiej nie przytrafiło sie nic gorszego,jest z Wami i to najwazniejsze.Zabek odrosnie.Musicie myslec pozytywnie.

Dziękujmy ciocie za wsparcie, bardzo mi jej szkoda:( mysle ze bedzie juz dobrze teraz ja juz chyba nie boli, ahhh ze nam sie to musialo przydarzyć:( za trzy miesiące kontrola zobaczymy co bedzie

reklama
Oliweczka wspolczuje ci z calego serca :-(
Wiem co przechodzisz moja starsza corka pozbyla sie zabkow jak miala 1,5 roku przyczyna "pruchnica" do dzisiaj ich niema a ma 7,5 roku i czekam na nie bardziej niz u Jenni:-(ale lekarze mowia ze wyjda tylko trzeba czekac , tylko nie daje mi to spokoju pioniewaz na dole juz jej wyszly 4 nowe a u gory 0 ma tylko po jednym na koncu szczeki:-(
3-mam kciuki bedzie dobrze:-):tak:

Do góry