reklama
Oj, biedulka. Z pozycji siedzącej się przewróciła?
A ja dziś obciachałam Oliwce grzywkę, bo już włosy wpadały jej do oczu.
chyba ze stojącej wydaje mi sie że się chwyciła fotela i podniosła a mamy panele i się poślizgła tak że wylondowała na płytkach od korytaża ,nie pytałam się dokładniej mamy bo miała łzy w oczach i nie chciałam by się całkiem rozpłakała :-(była w szoku bo nie mogła jej długo uspokoić tak krzyczała i płakała mam nadzieje że nic jej nie będzie :-(
No to Oli była u fryzjera ;-) Emilce teraz szybko po ścięciu urosły włoski
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Współczujemy Emilce:-(, mam nadzieję, że mimo wszystko to nic poważnego. Teraz przy naszych dzieciakach to kilka par oczu i rąk by się przydałoEmilka miała wypadek w domu jak byłam w pracy :-( przewróciła się i uderzyła głową a dokładnie twarzą w płytki :-(ma cały czerwony bok przy lewym oczku :-(
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Nuśka mieli awarię, piszą o tym u góry
Już chyba od tygodnia ta moja córeczka, wogóle nie umie sama się soba zająć, kiedyś mogłam coś porobić a ona się bawiła. A teraz nic zawsze "mamamamama" nic nie mogę zrobić nalepiej to jakby caly czas u mnie na rękach byłą. Bo wtedy szczęśliwa
Już chyba od tygodnia ta moja córeczka, wogóle nie umie sama się soba zająć, kiedyś mogłam coś porobić a ona się bawiła. A teraz nic zawsze "mamamamama" nic nie mogę zrobić nalepiej to jakby caly czas u mnie na rękach byłą. Bo wtedy szczęśliwa
u mnie zupełnie to samo wyjdę to słyszę mamama mamama i nagły płacz albo wystarczy że dam na sekundę komuś z domowników to nagle taki płacz jakby jej ktoś jej krzywdę robił jak któś chce ją wziąść na ręce to odrazu się we mnie wtula wiadomo że to ten etap gdzie mama to cały świat ale na szczęście jak zostanie z moją mamą w domu a ja jestem w pracy to jest grzeczna
u mnie zupełnie to samo wyjdę to słyszę mamama mamama i nagły płacz albo wystarczy że dam na sekundę komuś z domowników to nagle taki płacz jakby jej ktoś jej krzywdę robił jak któś chce ją wziąść na ręce to odrazu się we mnie wtula wiadomo że to ten etap gdzie mama to cały świat ale na szczęście jak zostanie z moją mamą w domu a ja jestem w pracy to jest grzeczna
no właśnie moja mama mówi że Lenka tez jest grzeczna jak ja jestem w pracy, nie płacze, bawi się :-), aż nie może uwierzyć jak jej mówię co robi po jej wyjściu
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
u nas tak bylo od poczatku ze nie moglam ani na chwile LAili samej zostawic bo plakala (oczywiscie bez raczkowania i "mamama" wtedy;-))ostatnio sie pogorszylo a od paru dni po raz pierwszy lepiej (ciekae na jak dlugo...)
za to wczoraj Laila panicznie reagowala na suszarke do wlosow. normalnie miala taki strach w oczach i strasznie plakala....
za to wczoraj Laila panicznie reagowala na suszarke do wlosow. normalnie miala taki strach w oczach i strasznie plakala....
reklama
ja również mam nadzieję,że z Emilką wszystko ok.moja mała też często wyciąga do mnie rączki i lubi,a wręcz musi się przytulić.no i uwielbia siedzieć mi na kolanach.mój mąż mówi,że do nikogo się tak nie śmieje,jak do mnie.to fakt,jak mnie widzi to cieszy się całą sobą))