reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Oj mam nadzieje, ze nic wiecej sie Robaczkowi nie stalo:-:)-(
Do wesela sie zagoi;-);-):sorry2:

KURCZE CO JEST Z TYM BB DZISIAJ NIE WIECIE PRZYPADKIEM...CZY TYLKO U MNIE COS NIE GRA...POROZCIAGANE WSZYSTKO DZIWNIE

reklama
Oj, biedulka. Z pozycji siedzącej się przewróciła?

A ja dziś obciachałam Oliwce grzywkę, bo już włosy wpadały jej do oczu.

chyba ze stojącej wydaje mi sie że się chwyciła fotela i podniosła a mamy panele i się poślizgła tak że wylondowała na płytkach od korytaża ,nie pytałam się dokładniej mamy bo miała łzy w oczach i nie chciałam by się całkiem rozpłakała :-(była w szoku bo nie mogła jej długo uspokoić tak krzyczała i płakała mam nadzieje że nic jej nie będzie :-(

No to Oli była u fryzjera ;-) Emilce teraz szybko po ścięciu urosły włoski :tak:

Już chyba od tygodnia ta moja córeczka, wogóle nie umie sama się soba zająć, kiedyś mogłam coś porobić a ona się bawiła. A teraz nic zawsze "mamamamama" nic nie mogę zrobić nalepiej to jakby caly czas u mnie na rękach byłą. Bo wtedy szczęśliwa :sorry2:

Już chyba od tygodnia ta moja córeczka, wogóle nie umie sama się soba zająć, kiedyś mogłam coś porobić a ona się bawiła. A teraz nic zawsze "mamamamama" nic nie mogę zrobić nalepiej to jakby caly czas u mnie na rękach byłą. Bo wtedy szczęśliwa :sorry2:

u mnie zupełnie to samo wyjdę to słyszę mamama mamama i nagły płacz albo wystarczy że dam na sekundę komuś z domowników to nagle taki płacz jakby jej ktoś jej krzywdę robił :tak: jak któś chce ją wziąść na ręce to odrazu się we mnie wtula :sorry2: wiadomo że to ten etap gdzie mama to cały świat ale na szczęście jak zostanie z moją mamą w domu a ja jestem w pracy to jest grzeczna :tak::-D

u mnie zupełnie to samo wyjdę to słyszę mamama mamama i nagły płacz albo wystarczy że dam na sekundę komuś z domowników to nagle taki płacz jakby jej ktoś jej krzywdę robił :tak: jak któś chce ją wziąść na ręce to odrazu się we mnie wtula :sorry2: wiadomo że to ten etap gdzie mama to cały świat ale na szczęście jak zostanie z moją mamą w domu a ja jestem w pracy to jest grzeczna :tak::-D

no właśnie moja mama mówi że Lenka tez jest grzeczna jak ja jestem w pracy, nie płacze, bawi się :-), aż nie może uwierzyć jak jej mówię co robi po jej wyjściu :shocked2:

u nas tak bylo od poczatku ze nie moglam ani na chwile LAili samej zostawic bo plakala (oczywiscie bez raczkowania i "mamama" wtedy;-))ostatnio sie pogorszylo a od paru dni po raz pierwszy lepiej (ciekae na jak dlugo...)

za to wczoraj Laila panicznie reagowala na suszarke do wlosow. normalnie miala taki strach w oczach i strasznie plakala....:szok::nerd:

reklama
ja również mam nadzieję,że z Emilką wszystko ok;).moja mała też często wyciąga do mnie rączki i lubi,a wręcz musi się przytulić.no i uwielbia siedzieć mi na kolanach;).mój mąż mówi,że do nikogo się tak nie śmieje,jak do mnie.to fakt,jak mnie widzi to cieszy się całą sobą;)))

Do góry