reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Ach wiecie jaki numer...:-DByla wczoraj u mnie kolezanka z malenstwem 2 tyg.
I tak z ciekawosci chcialysmy sprawdzic czy Julka wezmi jej piers < ale mamy pomysly co:-p:eek:> i wiecie ze wziela i pila z niej ok 5 min, a ja poczulam sie zdradzona:-:)-:)-p;-)
Kaska sie smiala ze mam przyniesc do niej mala jak bedziemy szli na wesele, to ona bedzie ja karmic:-p:-Da ja sie spokojnie wybawie:-D:-)

reklama
Gosia, tez sie nad tym zastanawiałam, ale chyba nie dam rady codziennie bawic się w odciąganie, a i tak to ostatnie karmienie zanim zaśnie Oli trwa strasznie długo.

Gosia, tez sie nad tym zastanawiałam, ale chyba nie dam rady codziennie bawic się w odciąganie, a i tak to ostatnie karmienie zanim zaśnie Oli trwa strasznie długo.

To może daj jej troszkę gęstej kaszki a potem cycuszek ;-) do popicia :tak: a z butli też długo mała ci pije ?

Anduś ostatnio jedzie na dwa cyce :wink: Przy prawie każdym karmieniu mi opróżnia oba :blink: Niestety też ulewa więcej niż kiedyś :dry: Aha ! I mamy już dwa ząbki na dole :tak: Pierwszy pojawił się 26.06 :rolleyes2: To na razie idziemy łeb w łeb z Tosią Martuli ;-) Na szczęście jak Anduś ciągnie to nie podgryza :happy2: bo ząbki ma jak brzytewki :baffled:

reklama
Do góry