reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
U moich dzieci to ulewanie jest niezalezne od niczego.Po prostu wszstkim ulewaly sie duze ilosci mleka albo twarogu.Nieraz to jest taki gesty jak ser bialy:tak:.U nas nic nie pomoze.Jak dzieciaki przestawaly pic mleka,to od razu dolegliwosci ustepowaly.
Nieraz nawet tak jest,ze malemu sie odbije,a, potem je jeszcze cos z drugiej piersi.Nic nie pomaga:no:.Jestem juz przyzwyczajona.Ma chyba ze 14 par bodow(a moze wiecej:happy2:) i moze sobie ulewac:-p:rofl2:.Juz sie tak bardzo tym nie przejmuje :-).Tylko co drugi dzien cala pralka ciuchow malego...

dziewczyny normalnie się wykończę!Ala nadal (od 2 tyg)budzi się w nocy co 2 godz na jedzenie,gorzej niż noworodek...

wspułczuje, wiem co to za udreka:tak:
Kondziu był takim dzieckiem
budzł sie tak conajmniej do roku a po roczku przynajmniej raz:wściekła/y:

dziewczyny normalnie się wykończę!Ala nadal (od 2 tyg)budzi się w nocy co 2 godz na jedzenie,gorzej niż noworodek...

Oli też się budzi cały czas częściej niż wcześniej bywało. Zasypia koło 22, budzi się na jedzenie kolo 3 (a bywa też że koło 2), potem 5,6,7, a potem dopiero koło 10. Nie wiem, co ona sobie taki maraton między 5 a 7 robi :confused:

Widze ze mozemy sobie rece podac:crazy:Julka ostatnio tez wnocy wisi ciagle na cycu, a od 4 podzi sie co godz. tak conajmniej do 7:angry::wściekła/y:Podobnie jak u Ciebie Kasiad:-p

Ja już się zastanawiałam, czy nie podać wieczorem kaszki, to może dłużej pośpi i nie będzie się tak często w nocy budziła? Ale żal mi rezygnować z jednego cycusiowego posiłku, a w domu mam Sinlac, więc mleka się do tego nie dodaje. Ale może dać trochę Sinlacu i dać popić cycem :confused:

Ja już się zastanawiałam, czy nie podać wieczorem kaszki, to może dłużej pośpi i nie będzie się tak często w nocy budziła? Ale żal mi rezygnować z jednego cycusiowego posiłku, a w domu mam Sinlac, więc mleka się do tego nie dodaje. Ale może dać trochę Sinlacu i dać popić cycem :confused:

A może odciągnij mleczko i dodaj kaszkę do niego :confused:

reklama
Do góry