reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

A ja wyczytałam, że jak się na spacer z dzieckiem idzie i jest słońce, to żeby budy od wózka nie stawiać, bo tam w środku robi się jak w saunie. Ale nie wyobrażam sobie zostawiać opuszczonej i żeby na Stasia grzało. Ja już miałam w krótkim rękawku Stasia na spacerku jak było 28 stopni- nie męczyłam go wtedy już bluzką. Posmarowałam go prawie całego filtrem- mamy taki dla dzieci i niemowląt z soraya i jest naprawdę fajny- faktor 30 ale fajnie się rozsmarowuje.

reklama
ja mam przy buidzie taka siateczke i zawsze jak jest tak upalnie zanczy jak bedzie:tak: to ja otpinam i mala juz nie ma takiej sauny ma dzieki temu wieksa cyrkulacje powietrza w budzie boo rzeczywiscie przy upale 30 st w budzie mozna dodac spokojnie z 5 jeszcze

Ja Filipa nie smaruje niczym, a i za szczególnie nie uważam na to by słonce na niego nie świeciło :no::no: A jak mu kiedyś założyłam pieluszkę na budę to taki płacz rozłożył,że sama nie wiedziała jak go uspokoić..a zrobiłam to tak delikatnie jak spał, od razu sie obudził i ryyyyk..myślałam,ze to przypadek i spróbowałam drugi raz innego dnia...to samo...wiec nie będę dziecka stresować:tak::tak:

Agusia przede wszystkim gratuluje braku kolek:tak::-D tez odliczm te magiczne 100 dni....chyba jednak cos w tym jest hihi
a co do sloneczka i glowki to ja jakos boje sie wyjsc z mala bez czapusi....bala bym sie ewentualnego zapalenia ucha:no:mowia ze nie ma nic gorszego....ale ten pomysl z opaska jest swietny <nie pomyslalam o tym:dry:> trzeba bedzie kupic.
a co do swiecacego sloneczka do budki to wlasnie jestesmy na etapoie kupowania parasolki do wozka.

hmmmmmmmmmmm
i znów problem z odcieniem
implast_driver_4XL.jpg

ja mam taki wózek
czy ten czerwony jest podobny ------ uniwersalna PARASOLKA kolory Maclaren ----- (195241234) IDG - Allegro

Nie wiem, ale te parasolki pasują do kolorów Maklarenów, jak masz mozliwość gdzieś w sklepie je obejrzeć, to skorzystaj.

Ja tez kiedys kombinowalam z pieluszka,ale ona tez zaslania w jakis sposob doplyw powietrza.Zakupilam wiec parasolke,jest wygodnie,mozna krecic nia na wszystkie strony i ładnie chroni przed słońcem.

reklama
no to ja mam szczęście bo wózek Milenki ma specjalna sieteczkę ktora przepuszcza powietrze. Wystarczy tylko odpiąć jeden element budki wózka. No i tez mam zamiar kupic parasolke, zeby chronić małą od slońca.:-):-)

Do góry