reklama
dodam jeszcze ze potem,juz w podstawowce,ogromna radosc sprawialo mi przekluwanie sobie nosa,uszu,pepka.Samodzielnie oczywiscie;-) Teraz zostalo mi po tym 4 dziury w jednym i 3 w drugim uchu (oczywiscie nic tam nie nosze!). Poza tym uwielbiam zastrzyki i takie tam.Myslicie ze powinnam sie leczyc???
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
dodam jeszcze ze potem,juz w podstawowce,ogromna radosc sprawialo mi przekluwanie sobie nosa,uszu,pepka.Samodzielnie oczywiscie;-) Teraz zostalo mi po tym 4 dziury w jednym i 3 w drugim uchu (oczywiscie nic tam nie nosze!). Poza tym uwielbiam zastrzyki i takie tam.Myslicie ze powinnam sie leczyc???
Bluebell- no normalnie oplułam ze śmiechu monitor.
Jeśli chodzi o pytanie czy powinnaś się leczyć powiem tak że już za późno, nic Ci już nie pomoże, hi hi, dziury i tak już zostaną.
Niezła modelka z Ciebie
.
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Niezła jesteś
bluebell - jesteś niemożliwa!!! ja nieznoszę bólu, kiedyś chciałąm sobie sama wydepilować nogi plastrami z woskiem, przykleiłam pierwszy i tak bolało jak chciałam go odkleić, że czekałam aż ojciec z pracy wróci żeby mi go zerwał
kolczyki i takie tam przez to tez przeszlam swojego czasu mialam 10 w jednym i 6 w drugim uchu, pepek nos juz wyjelam zsutka tez nadal mam kilka dziwnych typu jezyk
za to moja mala wysypaly potowki i nie chca zlesc. ma ich sporo od cycka na calej brodzie. jakie macie sposoby na to
Klucha- ja smarowałam małą Penatenem miejscowo i przeszły jej te potówki, często też przemywam buzię wodą lub tymi chusteczkami nawilżonymi bezzapachowymi Teraz Hania ma ładna cerę
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
bluebellprze aparatka z ciebie hi hi o ile przez kolczyki tez przechodzilam, to z zastrzykami brrr...
reklama
Klucha- ja smarowałam małą Penatenem miejscowo i przeszły jej te potówki, często też przemywam buzię wodą lub tymi chusteczkami nawilżonymi bezzapachowymi Teraz Hania ma ładna cerę
penatenu tu nie ma ale husteczki sprobuje, dam jeszcze sobie dwa dni i jak nie bedzie poprawy to ide do lekarza moze on cos da na nie
co do oddawania krwi to tez jestem honorowy dawca