reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami i wszystko co z nią związane

Adusia co ty tak chorujesz?? Pij mleko z miodem i łyżeczką masła, do tego zajadaj kanapke z czosnkiem i szzybko bedzie lepiej :tak:

Ty wiesz że ja sama się zastanawiam ostatnio mega katar,teraz kaszelek i skrzypię jak wrota od stodoły.....mam swoją teorię dawno lodów nie jadłam;-);-),mleko jak najbardziej moze być i z miodem i z masłem i z czosnkiem,ale kanapki z czosnkiem nie ruszę bo by mi czosnek dziurę w żołądku wypalił:eek::eek::eek:

reklama
Adusia a z tostera? taki chlebek chrupiący natrzyj czosnkiem i masełkiem posmaruj:tak: albo szpinaczek z czosnkiem - o, już wiem, co dzisiaj na kolację:-p

Od kawałków czosnku to mogłabym żołądek z pięt przepychać:confused2: ale taki natarty - no masakra. A szpinak - kochana, mojego nie jadłaś:-p

I zacznij pić PhytoChi hehe:-p

[B pisze:
adusia3[/B];4313837]Ty wiesz że ja sama się zastanawiam ostatnio mega katar,teraz kaszelek i skrzypię jak wrota od stodoły.....

A to prosze bardzo - syropek z cebulki popijaj :-)Dzieciaki moje jak kaszla, to poje je tym syropkiem wlasnie i o dokladke prosza, mimo ze jedne cebuli jako takiej nie cierpi :cool2:

Przepis super prosty: kroisz (obraną) cebule w plastry, w rondelku zasypujesz ją 3 łyżeczkami cukru , zalewasz zimną wodą i gotujesz pd przykryciem do wrzenia, zdejmujesz, studzisz i popijasz przecedzony sok :-D.

W ogóle fajne porady dziewczyny dajecie - np. nie slyszalam o rosołku z czosnkiem i masłem. A grzanca zdecydowanie lubie bez okazji pic;-)Klucha - czasami na początek przeziebienia pomaga oscillococcinum.

reklama
Do góry