dziewczyny czy jak wychodzicie na spacer z dzidziulkami teraz w taka pogodę to zakładacie jakieś szaliczki bo chyba trzeba niby ale nie ma takich małych??? ja mam kurteczkę taka z misiowata i cieple spodenki i na razie nie zakładam kombinezonu ale chyba niedługo ten cieńszy wyciągnę. No i butki takie dłuższe muszę załatwić.
reklama
famme
Początkująca(y)
są takie małe szaliki, ja własnie tydzien temu sie zaopatrzyłam, gdy stwierdziłam ze nie mam ani jednej cieplejszej czapeczki, rekawiczek no i szaliczków.
Kupiłam dwie cieple czapy, 3 pary rękawiczek, jeden szaliczek i jedną chuste polarkową na szyje.
a na spacer zakładam pajaca zwyklego, pod spód body na krótkim rękawie, skarpety a na wierzch polarkowy kombinezonik no i czapa.
Kupiłam dwie cieple czapy, 3 pary rękawiczek, jeden szaliczek i jedną chuste polarkową na szyje.
a na spacer zakładam pajaca zwyklego, pod spód body na krótkim rękawie, skarpety a na wierzch polarkowy kombinezonik no i czapa.
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Caro - fajne są takie polarkowe szaliczki szyte w trójkąt; małe, łatwo założyć na kurteczkę czy spiworek. I bajeczne kolory na różnych aukcjach a cena niewygórowana :-) Zapinane zwykle na rzep ale lepsze byłyby na zatrzask.
A po dwukrotnym smarowaniu - szyjka nieco lepsza, bo już nie tak ogniscie zaczerwieniona. Orzechy,orzechy. Niestety. Ciekawe czy i miód się nie dołożył, bo zjadłam z nim parę kanapek mniej wiecej w tym smym czasie co te nieszczęsne orzechy![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
A po dwukrotnym smarowaniu - szyjka nieco lepsza, bo już nie tak ogniscie zaczerwieniona. Orzechy,orzechy. Niestety. Ciekawe czy i miód się nie dołożył, bo zjadłam z nim parę kanapek mniej wiecej w tym smym czasie co te nieszczęsne orzechy
![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
szczesliwa
Fanka BB :)
ja chyba dokupie szaliczek bo w kombinezonie guzik jest pod sama szyją i troszku niewygodnie i chyba zapodam szaliczek
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
My juz przeszlysmy na kombinezon. dzieki temu mala przestala grymasic na spacerach bo jej cieplusio. oprocz tego jeszcze taka oslonke od wozka na nozki...
Standardowo czapa zeby w uszki nie wialo i zwykly szaliczek. rekawiczki ma takie ceinkie odrazu "wbudowane" w kombinezon. no i buciorki bo ma kombinezon bez stopek...
Standardowo czapa zeby w uszki nie wialo i zwykly szaliczek. rekawiczki ma takie ceinkie odrazu "wbudowane" w kombinezon. no i buciorki bo ma kombinezon bez stopek...
marys16
Fanka BB :)
dziewczyny czy jak wychodzicie na spacer z dzidziulkami teraz w taka pogodę to zakładacie jakieś szaliczki bo chyba trzeba niby ale nie ma takich małych??? ja mam kurteczkę taka z misiowata i cieple spodenki i na razie nie zakładam kombinezonu ale chyba niedługo ten cieńszy wyciągnę. No i butki takie dłuższe muszę załatwić.
Tak jak dziewczyny piszą są takie małe szaliczki.
Ja kupiłam małemu taki zwykły polarowy, ale były i takie trójkątne.
A zanim zrobiły się takie chłody to wiązałam małemu na szyjce taką bawełniana chusteczkę co zrobiłam z swojej bandamki ( przecięłam na pół)
Ja na razie kombinezonu nie zakładam. Czekam na potężne mrozy. I mam teraz śpiworek do wózka wiec małego ubieram w rajstopki spodenki oczywiście na górę kurteczkę czapka szalik rękawice i w śpiworek zapinam po samą brodę.
Marcel bardzo nie lubi rękawic. Nie może wtedy się bawić zabawkami :-(
Ostatnia edycja:
reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Adusia co ty tak chorujesz?? Pij mleko z miodem i łyżeczką masła, do tego zajadaj kanapke z czosnkiem i szzybko bedzie lepiej ![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)