Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Viola - nie gniewam sie - wrecz przeciwnie dziekuje za troske - - ale staram myśleć racjonalnie i trzeźwo. Te niteczki na nóżce pojawiły się ewidentnie po złym złapaniu dziecka - kiedy krew nie doplywała do nózki. Wybroczyny nie pojawiły sie samoistnie - wiec to odrobine mnie uspokaja.
OT Ja juz kilka razy bylam w sytuacji gdy nie wiem kompletnie co moze byc i niestety lekarze nie zawsze bywają kompetentni. Dlatego chcę przynajmniej ustalic o co sie na izbie przyjec mam dopytywac (np jakie badania powinni zrobic) - lub na co naciskac jesli np.chcieliby mnie zbyc. A tak niestety mialam ze soba - skonczylo sie na usuwaniu operacyjnym ropnia bo ktos na izbie przyjec mnie zbyl.
A jaki szpital w wawie dzieciecy ? Litewska?
OT Ja juz kilka razy bylam w sytuacji gdy nie wiem kompletnie co moze byc i niestety lekarze nie zawsze bywają kompetentni. Dlatego chcę przynajmniej ustalic o co sie na izbie przyjec mam dopytywac (np jakie badania powinni zrobic) - lub na co naciskac jesli np.chcieliby mnie zbyc. A tak niestety mialam ze soba - skonczylo sie na usuwaniu operacyjnym ropnia bo ktos na izbie przyjec mnie zbyl.
A jaki szpital w wawie dzieciecy ? Litewska?