reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami i wszystko co z nią związane

nam został niebieski (ja mam braz mąż też) i bardzo bym chciała zeby miała tez brazowe jak ja ciemne duże oczy...a póki co ma oczy jak moja mama -niebieskie sprytne przebiegłe hehehehe:-D

reklama
moja ma niebieskie ale nie zmienilo jej sie nic caly czas takie miala

a co do zielonych oczu to ostatnio czytalam ze zielony barwnik nie ma swojego kodu dna i jak ktos ma zielone oczy to jest czysty przypadek. nie wiem czy to prawda ale tak pisza

Wychodzi na to że jestem jakimś przypadkiem...buuuuuu:baffled::baffled::baffled: i moja mama też.... a może to dla tego że jestem niezdecydowana ani na niebieski ani na brązowy kolor i wyszedł zielony??????Zawsze chciałam żeby któraś z moich dziewczyn miała zielone oczy i kręcone rude włosy i co mi wyszło??? Buwno!! Zielone ślepka ma syn ale za to włosy ma ładne grube i gęste i ciemny bląd...:-D:-D:-D
nam został niebieski (ja mam braz mąż też) i bardzo bym chciała zeby miała tez brazowe jak ja ciemne duże oczy...a póki co ma oczy jak moja mama -niebieskie sprytne przebiegłe hehehehe:-D
Sprytne i przebiegłe powiadasz....zawsze wiedziałam że najlepsze cechy ma się po mamusi:-D:-D:-D

adusia tez zawsze chcialam miec corke z rudymi lokami i zielonymi oczkami, ale chyba mi teznie wyszlo
Wiesz kiedyś tak ze 20 lat temu widziałam reklamę Irlandzkiego piwa z dziewczyną z zielonymi oczami i burzą rudych loków i tak sobie zamarzyłam;-);-) no bo zielone oczy plączą się po rodzinie jedynie problemem są włoski bo ja oni burzy ani tym bardziej loków nie posiadam:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry