reklama
moja od niedawna dostaje juz kleik mieszany z mleczkiem. Chodzi teraz spac tak kolo 20-21 , budzi sie kolo 2-3 i potem znowu kleik i spi do 7-8. Zastanawiam sie tylko czy powinnam jej dawac kleik tez w nocy czy moze podawac tylko mleko i to coraz bardziej rozcienczone zeby oduczyc nocnego karmienia? Czy moze nic to nie zmieni, tylko tyle ze obudzi sie wczesnie po nocnym karmieniu? Jak myslicie?
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Pytanie za sto punktów, czy któremuś z kwietniowych dzieciaczków zmienił się już kolor oczek???
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Jeszcze nie, wydaje mi się że mój Karol będzie miał oczka po mnie - czyli brązowe,, P. ma niebieskie, no nic zobaczymy, a na razie czekamy.
Konstancja ma ciemno niebieskie,ale przez was oglądałam oczy starszych szkodników i jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się że Kacprowi oczy zmieniły kolor z niebieskiego na zielony!!!! Ma taki kolor oczu jak ja a Oliwia i jak narazie Konstancja po tatusiu niebieskie....
moja ma niebieskie ale nie zmienilo jej sie nic caly czas takie miala
a co do zielonych oczu to ostatnio czytalam ze zielony barwnik nie ma swojego kodu dna i jak ktos ma zielone oczy to jest czysty przypadek. nie wiem czy to prawda ale tak pisza
a co do zielonych oczu to ostatnio czytalam ze zielony barwnik nie ma swojego kodu dna i jak ktos ma zielone oczy to jest czysty przypadek. nie wiem czy to prawda ale tak pisza
Ostatnia edycja:
reklama
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
Simi oczka zjasnialy...ma błękitne