reklama
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
Tola też wszystko co ma pod reką i w ręce albo same piąstki ładuje do buziaka. Pozwalam jej na to ale jak juz za długo trzyma i łapki mokre to zabieram i daję smoka. Najczęsciej oczywiście go wypluwa
Viola1978
Fanka BB :)
już po raz drugi niezawodny na kupę okazał się marchewkowy KUBUŚ. wypiłam i po karmieniu mała zrobiła kupsko aż się patrzy. dodam, że męczyła się z 3 dni.
kurde to ja chyba dam tego soku Alexowi...ja nie wiem ale znow sie nam te kupy rozregulowaly.Jak juz pisalam odstawilam dicoflor na jakis czas i kupy sie zatrzymaly--tzn jedna na 4 dni i to po czopku.Teraz daje mu dicoflor juz 4 dzien a kupa byla tylko jedna.Wiem ze zaraz napiszecie ze dzieci nawet tydzien nie robia ale do mnie to nie przemawia i po prostu czuje ze on powinien czesciej.Herbatka rumiankowa tez nie pomaga.Kurcze to moja wina a juz bylo tak pieknie to ja glupia musialam ten probiotyk odstawic
moze macie jescze jakies tajemne sposoby na wywolanie kupska???odpada grzebanie w pupie czym kolwiek
moze macie jescze jakies tajemne sposoby na wywolanie kupska???odpada grzebanie w pupie czym kolwiek
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Bluebell po dicoflorze może się znów ureguluje. Cierpliwości. Mi skończyła się Bio Gaia i od kilku dni mamy bóle brzuszka z towarzystwem histerycznych napadów płaczu... więc chyba musze wybrać się do apteki...
Ja też mam problem z kupą, tzn. Zuzia ma, karmie ją piersią i co 2 karmienie jest butla bebiko, no i kupy brak od 2 dni, najgorsze, że widze, że mała się pręży i chce zrobić, ale nic nie wuchodzi, szkoda mi jej, dzicko się męczy.... :-(
Viola1978
Fanka BB :)
Bluebell,może poczekaj jeszcze? z kupą, jak piszesz, podobno raz na tydzień jest też ok. moja na cycu, więc o tyle łatwiej, że niczego jej bezpośrednio nie aplikuję. z czopkami bym była ostrożna, na mój rozum takie czopki niejako wyręczają organizm, a u Twego synka - z tego co piszesz - nie ma tragedii.
reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
no wyreczaja ale jeden na miesiac to chyba jescze nie tragedia.....juz wiecej mu nie wsadze---niech steka w koncu life is brutal;-)
Jeden fakt nie tragedia, ale jaka była kupa po czopku - twarda ? Jeśli twarda to czopek konieczny, a jeśli miękka to nie ma potrzeby dawać. Jula po przejściu na dicoflor zaczęła robić kupy co 4-5 dni. U niej są miękkie i nie ma jakiś sensacji przy robieniu. Uznałam więc, że przyswaja więcej niż wydala i tego się trzymam. Inaczej można by zwariować