reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Blizniaczku super że to trzydniowka!!!!!Ja tez myslalam ze wyglada to bardziej intensywnie...
Jedna choroba za Wami!!!Podobno raz w zyciu sie na nią choruje:eek:
Kurde a Filipek to wyglądał strasznie w tych kropkach:-:)-:)-(
Blixniaczku super że to trzydniówka:tak::tak: ale to musi śmiesznie wyglądać że wszystkie się cieszymy z Madzinego nieszczęścia że ma trzydniówkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

reklama
Blizniaki to super że to jednak trzydniówka była:tak: A tą wysypką nie musisz się przejmowac i spokojnie możesz wychodzic na dwór:tak:

Blizniaczku super że to trzydniowka!!!!!Ja tez myslalam ze wyglada to bardziej intensywnie...
Jedna choroba za Wami!!!Podobno raz w zyciu sie na nią choruje:eek:
ja też sie ogromnie cieszę z tego ze to trzydniówka i z tego że nie dałam jej tego antybiotyku, bo po co ja truc. a Madzia odzyskała juz trochę siły i wczoraj pod wieczór już szalała, a dzisiaj nawet była na spacerku

Dziękuję dziewczyny za gratulacje i za odpowiedzi :)
Julka dzisiaj obudziła się tylko raz w nocy :szok: prawie całą noc spała. Na cycku to budziła się 4-5 razy. Dzień nam się unormował, Julka zaczęła inne rzeczy jeść, a Ja to już w ogóle w skowronkach :) Nowa fryzura, w końcu okres dostałam i czuję się jak kobieta,a nie jak ta dojna (najgorzej było jak wychodziłam z kąpieli a Julka nie patrzyła na mnie tylko na cycki).
Tylko mleko na pije bo nie lubi :( Kaszki wcinamy.

Dołączam się do gratulacji dla dzielnych mam, które już odstawiły maluchy od cycusia :-) Jejku, ale zazdroszczę, bo też bym chciała :zawstydzona/y: Zosia niestety w ogóle nie toleruje butelki. Z niekapka tylko herbatki i soki, a mleka wcale nie chce tknąć :-( Od dobrego miesiąca nie chce jadać kaszek :-( Podpowiedzcie coś dziewczyny, bo naprawdę nie mam pojęcia jak to zrobić w miarę bezboleśnie :-(

dziewczynki mam pytanie przygotowalam mamie mleko na 180 ml wody a moja mama zamiast wlac 180 to wlala w butelke do 180 myslicie ze nic sie nie stanie:-( bo ja tu juz schizuje :zawstydzona/y:

reklama
dziekuje dziewczyny no nic sie nie stało ale ja w takich sytuacjach zawsze juz widze wymioty szpital ble no juz mi tak zostalo po tych historiach mojego sya:zawstydzona/y:

Do góry