reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Ja tez kupuje te z bobowity, onesa juz na mlku modyfikowanym, ale jak rozrobie z woda, zeby byla taka zadka do butelki to sypie jej bardzo malo i wydaje mi sie, ze to nie jest pozywne, wiec dosypuje do mleka:eek: A jak robie z woda taka gesta to nie chce jesc lyzeczka:sorry: A ta na smaczny sen bananowa tez uwielbia:tak:

Ja tez kupuje te z bobowity, onesa juz na mlku modyfikowanym, ale jak rozrobie z woda, zeby byla taka zadka do butelki to sypie jej bardzo malo i wydaje mi sie, ze to nie jest pozywne, wiec dosypuje do mleka:eek: A jak robie z woda taka gesta to nie chce jesc lyzeczka:sorry: A ta na smaczny sen bananowa tez uwielbia:tak:
ja bo butelki robie taka pomiedzy , ani nie jeest zadka ani nie gesta, przewaznie na 180 ml wody dodaje trzy duze łyzki kaszki i wtedy jest taka ok, taka Nusia lubi:tak: no i jemy ze smoczka do kaszek

A te kaszki na sniadanko to robicie z woda i dajecie lyzeczka czy dosypujecie do mleka i flacha??? Moj nie chce za bardzo jesc lyzeczka:eek:
My kaszki tylko lyzeczka jemy , moje dziecie nie chce pic kaszki z butelki:eek::eek::eek:
Madzienko zauwazylam na zdjeciach z Pampersa ze Jula piła cosik , i mam pytanie co to za sprzet jest ???? zwykla flaszka Tommee tippee i raczka do tego???? czy jakis kubek??????

My kaszki tylko lyzeczka jemy , moje dziecie nie chce pic kaszki z butelki:eek::eek::eek:
Madzienko zauwazylam na zdjeciach z Pampersa ze Jula piła cosik , i mam pytanie co to za sprzet jest ???? zwykla flaszka Tommee tippee i raczka do tego???? czy jakis kubek??????

Tygrysku ja to wredna mamuśka jestem i trochę podstępem nauczylam swoje dziecko pić z kubeczka nie kapka:-D:-D:-D

Kupilam kubeczek niekapek o taki TOMMEE TIPPEE KUBEK NIEKAPEK EXPLORA 0% BPA 150ml (745626177) - Aukcje internetowe Allegro
ale Jula nie bardzo umiala z niego pic..wiec zalozylam zwykly smoczek od buteleczek TT i piła sobie trzymajac za uszka, ale oczywiscie nie powstrzymalam sie i zamienilam jej na niekapka i pije teraz z niego bez problemu:-D:-D:-D:-D
Tylko przy katarku woli smoczek:tak::tak::tak:

Tygrysku ja to wredna mamuśka jestem i trochę podstępem nauczylam swoje dziecko pić z kubeczka nie kapka:-D:-D:-D

Kupilam kubeczek niekapek o taki TOMMEE TIPPEE KUBEK NIEKAPEK EXPLORA 0% BPA 150ml (745626177) - Aukcje internetowe Allegro
ale Jula nie bardzo umiala z niego pic..wiec zalozylam zwykly smoczek od buteleczek TT i piła sobie trzymajac za uszka, ale oczywiscie nie powstrzymalam sie i zamienilam jej na niekapka i pije teraz z niego bez problemu:-D:-D:-D:-D
Tylko przy katarku woli smoczek:tak::tak::tak:
oooooo i jest napisane ze ten uchwyt pasuje do butelek TT:tak:super:tak:i on faktycznie jest niekapek???????

reklama
Do góry