A te kaszki na sniadanko to robicie z woda i dajecie lyzeczka czy dosypujecie do mleka i flacha??? Moj nie chce za bardzo jesc lyzeczka
z wodą - czasami butlą a czasami łyżeczką, wieczorem butelką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A te kaszki na sniadanko to robicie z woda i dajecie lyzeczka czy dosypujecie do mleka i flacha??? Moj nie chce za bardzo jesc lyzeczka
ja bo butelki robie taka pomiedzy , ani nie jeest zadka ani nie gesta, przewaznie na 180 ml wody dodaje trzy duze łyzki kaszki i wtedy jest taka ok, taka Nusia lubi no i jemy ze smoczka do kaszekJa tez kupuje te z bobowity, onesa juz na mlku modyfikowanym, ale jak rozrobie z woda, zeby byla taka zadka do butelki to sypie jej bardzo malo i wydaje mi sie, ze to nie jest pozywne, wiec dosypuje do mleka A jak robie z woda taka gesta to nie chce jesc lyzeczka A ta na smaczny sen bananowa tez uwielbia
sa takie? Nie wiedzialam Jakiej firmy?ja bo butelki robie taka pomiedzy , ani nie jeest zadka ani nie gesta, przewaznie na 180 ml wody dodaje trzy duze łyzki kaszki i wtedy jest taka ok, taka Nusia lubi no i jemy ze smoczka do kaszek
sa takie? Nie wiedzialam Jakiej firmy?
My kaszki tylko lyzeczka jemy , moje dziecie nie chce pic kaszki z butelkiA te kaszki na sniadanko to robicie z woda i dajecie lyzeczka czy dosypujecie do mleka i flacha??? Moj nie chce za bardzo jesc lyzeczka
sa ja wypróbowałam i z aventu i z campola z seri lovi i małej podpasował ten z campola Dlabobaska.pl: Canpol Lovi: Smoczek dynamiczny KASZKAsa takie? Nie wiedzialam Jakiej firmy?
My kaszki tylko lyzeczka jemy , moje dziecie nie chce pic kaszki z butelki
Madzienko zauwazylam na zdjeciach z Pampersa ze Jula piła cosik , i mam pytanie co to za sprzet jest ???? zwykla flaszka Tommee tippee i raczka do tego???? czy jakis kubek??????
oooooo i jest napisane ze ten uchwyt pasuje do butelek TTsuperi on faktycznie jest niekapek???????Tygrysku ja to wredna mamuśka jestem i trochę podstępem nauczylam swoje dziecko pić z kubeczka nie kapka
Kupilam kubeczek niekapek o taki TOMMEE TIPPEE KUBEK NIEKAPEK EXPLORA 0% BPA 150ml (745626177) - Aukcje internetowe Allegro
ale Jula nie bardzo umiala z niego pic..wiec zalozylam zwykly smoczek od buteleczek TT i piła sobie trzymajac za uszka, ale oczywiscie nie powstrzymalam sie i zamienilam jej na niekapka i pije teraz z niego bez problemu
Tylko przy katarku woli smoczek
oooooo i jest napisane ze ten uchwyt pasuje do butelek TTsuperi on faktycznie jest niekapek???????