reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Ona idzie spać ok 10 i jak o 12 wstaje to wciąga np. Zupę albo 2 danie.
A rano nic. Rzadko chce jeść rano.

Dzisiaj kupię jakąś dobrą kaszkę i zobaczymy.
Dzięki dziewczyny:-)
marzycielko a moze kup kaszke banankowa smaczny sen bobovity:tak: moj fifi na tej kaszce nauczyl sie jesc reszty kaszek:tak::tak::tak:ona jest taka slodziutka poprostu przepyszna:-D:-D:-D i tera rano na drugie sniadanko dostaje bobovity pyszne sniadanko a popoludniu smaczny sen:tak::tak::tak:

mamusie dzieckiaczków z anemia powiedzcie mi czy wspomagacie jakos diete waszych maluszków tzn. czy podjecie jakies produkty zawierające wieksza ilośc żelaza:confused: zastanawiam sie własnie nad wzbogaceniem diety Małej w takie własnie produkty, czytałam ze dobrym źródłem żelaza oprócz mieska i zóltka jest tez szpinak, banany, sok z buraków

marzycielko a moze kup kaszke banankowa smaczny sen bobovity:tak: moj fifi na tej kaszce nauczyl sie jesc reszty kaszek:tak::tak::tak:ona jest taka slodziutka poprostu przepyszna:-D:-D:-D i tera rano na drugie sniadanko dostaje bobovity pyszne sniadanko a popoludniu smaczny sen:tak::tak::tak:
Nusia tez uwielbia ta kaszkebananowa smaczny sen z bobowity i czesto tesciówka daje jej ja właśnie rano:-D

Dziewczyny mam pytanie - Co dajecie Młodym po przebudzeniu rano na śniadanie???

Ja dawałam jogurt Bobobvity ale od pewnego czasu Oliwia nie chce jeść żadnych śniadań:wściekła/y:
I co ja mam zrobić ?Pozwalać jej biegać na głoda do obiadu??

Jula wstaje ok.8.30-9 i do 11 nic nie je:tak::tak::tak:dopiero kolo 11 je kaszke pyszne sniadanko albo zwykla mleczno-ryzową

reklama
A te kaszki na sniadanko to robicie z woda i dajecie lyzeczka czy dosypujecie do mleka i flacha??? Moj nie chce za bardzo jesc lyzeczka:eek:
z wodą bo ja przynajmniej kupuje juz takie co maja w sobie mleko modyfikowane:tak: rano Nusia dostaje kaszke łyzeczka a wieczorem tak około 22-23 z butki, robe taka troszke zadsza:tak:

Do góry