reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Ona idzie spać ok 10 i jak o 12 wstaje to wciąga np. Zupę albo 2 danie.
A rano nic. Rzadko chce jeść rano.

Dzisiaj kupię jakąś dobrą kaszkę i zobaczymy.
Dzięki dziewczyny:-)
marzycielko a moze kup kaszke banankowa smaczny sen bobovity:tak: moj fifi na tej kaszce nauczyl sie jesc reszty kaszek:tak::tak::tak:ona jest taka slodziutka poprostu przepyszna:-D:-D:-D i tera rano na drugie sniadanko dostaje bobovity pyszne sniadanko a popoludniu smaczny sen:tak::tak::tak:

mamusie dzieckiaczków z anemia powiedzcie mi czy wspomagacie jakos diete waszych maluszków tzn. czy podjecie jakies produkty zawierające wieksza ilośc żelaza:confused: zastanawiam sie własnie nad wzbogaceniem diety Małej w takie własnie produkty, czytałam ze dobrym źródłem żelaza oprócz mieska i zóltka jest tez szpinak, banany, sok z buraków

marzycielko a moze kup kaszke banankowa smaczny sen bobovity:tak: moj fifi na tej kaszce nauczyl sie jesc reszty kaszek:tak::tak::tak:ona jest taka slodziutka poprostu przepyszna:-D:-D:-D i tera rano na drugie sniadanko dostaje bobovity pyszne sniadanko a popoludniu smaczny sen:tak::tak::tak:
Nusia tez uwielbia ta kaszkebananowa smaczny sen z bobowity i czesto tesciówka daje jej ja właśnie rano:-D

Dziewczyny mam pytanie - Co dajecie Młodym po przebudzeniu rano na śniadanie???

Ja dawałam jogurt Bobobvity ale od pewnego czasu Oliwia nie chce jeść żadnych śniadań:wściekła/y:
I co ja mam zrobić ?Pozwalać jej biegać na głoda do obiadu??

Jula wstaje ok.8.30-9 i do 11 nic nie je:tak::tak::tak:dopiero kolo 11 je kaszke pyszne sniadanko albo zwykla mleczno-ryzową

reklama
A te kaszki na sniadanko to robicie z woda i dajecie lyzeczka czy dosypujecie do mleka i flacha??? Moj nie chce za bardzo jesc lyzeczka:eek:
z wodą bo ja przynajmniej kupuje juz takie co maja w sobie mleko modyfikowane:tak: rano Nusia dostaje kaszke łyzeczka a wieczorem tak około 22-23 z butki, robe taka troszke zadsza:tak:

Do góry