reklama
edee24
Mama Alanka :-)
Jula je sloiczkowe, od czasu do czasu moje....
a wlasnie mamy słoiczkowe polecacie jakieś nowe smaki po 8,9 miesiącu????
Ja ostatnio kupiłam spagetti bolones, i z kurczakiem bardzo nam smakowało
mamusia2008
mamusia Karolinki
my wczoraj kupilismy gerbera po 8 jarzynki z jagniecina i ryzem i po 9 wolowina w sosie bolonskimJula je sloiczkowe, od czasu do czasu moje....
a wlasnie mamy słoiczkowe polecacie jakieś nowe smaki po 8,9 miesiącu????
bobovita-barszczyk ukrainski
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
To chyba muszę się na coś zdecydować
A wasze maluch zjadają 1 słoiczek na raz? Bo Iggy raczej tak, chyba, że takie duże kupuję.
A wasze maluch zjadają 1 słoiczek na raz? Bo Iggy raczej tak, chyba, że takie duże kupuję.
A mam jeszcze pytanie. Gotujecie same, czy dajecie słoiczkowe. Ja daję na zmianę własne i słoiczkowe, ale sama nie wiem, czy to dobrze. Tym bardziej, że kucharka raczej ze mnie żadna:-(
czasami gotuję sama, a czasami słoiczki, a co do nowych smaków to od 9 miesiąca jest fajny smaczek z Hippa Domowe Pyszności - Naleśniczki z musem jabłkowym mniami, mniami
87mArTuSia
Fanka BB :)
Moja niuńka nie chce słoiczkowych obiadków w ogóle Zje max 5 łyżek i odwraca główkę i kiwa, że nie
Jak ja jej robię, to też nie lubi jak zmieszam jej wszystkie składniki w papke, tylko lubi mieć wszystko odzielnie Oddzielnie mięsko, oddzielnie ziemniaczek i oddzielnie warzywko Taka to już dorosła się zrobiła
Ze słoiczków jemy deserki, i po 9 miesiącu ostatnio bardzo smakował nam egzotyczny Gerbera:-)
Jak ja jej robię, to też nie lubi jak zmieszam jej wszystkie składniki w papke, tylko lubi mieć wszystko odzielnie Oddzielnie mięsko, oddzielnie ziemniaczek i oddzielnie warzywko Taka to już dorosła się zrobiła
Ze słoiczków jemy deserki, i po 9 miesiącu ostatnio bardzo smakował nam egzotyczny Gerbera:-)
reklama
edee24
Mama Alanka :-)
My jemy tylko gotowane.
Dziewczyny to jak robicie z zoltkiem? Ma byc podawane co drugi dzien po pol. Dajecie razem z mieskiem do zupki? Ja daje samo. Wydawalo mi sie, ze miesko i zoltko to za duzo.
Ja osobiście daję razem z mięskiem, i czytałam, że już powinno się dawać całe żółtko co drugi dzień, albo po pół codziennie