reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Ewelw jak dla mnie pieluchy dada nr 1, miękkie i do tego przewiewne tzn takie" oddychajęce" a nie jak te Tescowe całe foliowe:no:

Ja nie polecam pieluszek Dada :no: Jak dla mnie są zbyt sztywne.
A w sobotę byliśmy w Tesco i pokusiłam się na spróbowanie tych pieluszek fioletowych Tesco bo kiedyś ktoś je zachwalał i żałuję że je kupiliśmy :no: są beznadziejne :baffled: W dodatku obtarły małemu jąderka :crazy:
Także ja pozostanę jednak przy Pampersach, no i tak jak już pisałam niedawno fajne są jeszcze pieluszki z Rossmana :tak: Ewentualnie Huggiesy, ale tylko Premium bo Classic też są do d... :sorry2:

reklama
Witajcie dziewczyny jak ja dawno tu nie bylam wasze dzieciaczki tak strasznie urosly i takie sliczne sa.
Ja mam tki maly problem od pewnego czasu moja Kornelia nie przesypia nocy klade ja o 10 godzinie budzi sie o 4 rano i niechce spas tylko na renkach chce byc a jak jej nie wezne to placze w lozeczku i potem budzi sie o 7 rano jaesem juz taka zmeczona i nie moge sobie z tym poradzic czy wiecie moze co moglabym zrobic pomocy jak ktoras z was przechodzila przez to, to prosze o pomoc bo oczy mam na zapalkach.

Ja nie polecam pieluszek Dada :no: Jak dla mnie są zbyt sztywne.
A w sobotę byliśmy w Tesco i pokusiłam się na spróbowanie tych pieluszek fioletowych Tesco bo kiedyś ktoś je zachwalał i żałuję że je kupiliśmy :no: są beznadziejne :baffled: W dodatku obtarły małemu jąderka :crazy:
Także ja pozostanę jednak przy Pampersach, no i tak jak już pisałam niedawno fajne są jeszcze pieluszki z Rossmana :tak: Ewentualnie Huggiesy, ale tylko Premium bo Classic też są do d... :sorry2:
widzisz ollcia, kazde dziecko jest inne i kazdemu co innego pasuje,
dla mnie huggiesy, pampersy beznadziejne, nawet te co dostalam ze street.com ( mala miala odparzenia:szok:,) ale dada, z lidla i z tesco fioletowe sa super i nigdy nie miala odparzen
wiec zeby dopasowac naszemu dziecku, musimy testowac;-);-);-)

Ostatnia edycja:
widzisz ollcia, kazde dziecko jest inne i kazdemu co innego pasuje,
dla mnie huggiesy, pampersy beznadziejne, nawet te co dostalam ze street.com ( mala miala odparzenia:szok:,) ale dada, z lidla i z tesco fioletowe sa super i nigdy nie miala odparzen
wiec zeby dopasowac naszemu dziecku, musimy testowac;-);-);-)

Zgadzam sie Mamusia z Toba, kazde z naszych dzieciaczkow jest inne, u nas spawdzaja sie pampersy a te nowe super:tak::tak::tak: huggiessy tez ok, innych na razie nie probowalam, a moze kiedys skusze sie:-p:-p:-p
Jedyne co to do chusteczek udalo nam sie porozumiec:-):-):-) ja polecam te dada dla mnie bomba i cena super, uzywam tych sensitive-niebieskich, wszystkie przetestowalam ale niebieskie najbardziej mi przypasowaly:tak::tak:

Zgadzam sie Mamusia z Toba, kazde z naszych dzieciaczkow jest inne, u nas spawdzaja sie pampersy a te nowe super:tak::tak::tak: huggiessy tez ok, innych na razie nie probowalam, a moze kiedys skusze sie:-p:-p:-p
Jedyne co to do chusteczek udalo nam sie porozumiec:-):-):-) ja polecam te dada dla mnie bomba i cena super, uzywam tych sensitive-niebieskich, wszystkie przetestowalam ale niebieskie najbardziej mi przypasowaly:tak::tak:

hihi My to samo Madzienko jeśli pieluszki to tylko Pampersa a chusteczki ostatnio dada lawendowe kroluja:-D:-D:-D:-D

a dada to z jakiego sklepu??

z Biedronki:tak::tak::tak:

Kupiłam te pieluszki z Lidla i sa SUPER! O niebo lepsze od Dada bo takie miękkie i oddychające i nie odciskają się na skórze.
Polecam.

reklama
A ja idę dziś z Fabiankiem do lekarza.Wczoraj zaczął kichać i cały dzień smarkał,na noc to już całkiem miał zawalony nosek i potwornie się męczył:-( Ostatnie dwie noce spałam po 3 godziny:zawstydzona/y: Jeszcze rano zrobił rzadka kupę...Ale cały dzień szaleje także chociaż tyle dobrego,że nie opada z sił...
bidulek, daj znac Aniu po powrocie co z Fabiankiem
Witajcie dziewczyny jak ja dawno tu nie bylam wasze dzieciaczki tak strasznie urosly i takie sliczne sa.
Ja mam tki maly problem od pewnego czasu moja Kornelia nie przesypia nocy klade ja o 10 godzinie budzi sie o 4 rano i niechce spas tylko na renkach chce byc a jak jej nie wezne to placze w lozeczku i potem budzi sie o 7 rano jaesem juz taka zmeczona i nie moge sobie z tym poradzic czy wiecie moze co moglabym zrobic pomocy jak ktoras z was przechodzila przez to, to prosze o pomoc bo oczy mam na zapalkach.
a macie juz ząbki?? u nas jak są cyrki w nocy to zawsze kończy się to kolejnym ząbkiem:tak:
a dada to z jakiego sklepu??
biedrona
Kupiłam te pieluszki z Lidla i sa SUPER! O niebo lepsze od Dada bo takie miękkie i oddychające i nie odciskają się na skórze.
Polecam.
oooo to ja tez muszę je koniecznie wypróbować:tak::tak:

Do góry