reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Edee widocznie za pózno się tam zarejestrowałaś. Na kampanię pieluszek już sie niestety nie załapiesz ale może następnym razem...

Kokusia dostałam......to nic ze dwie i pol godziny po umowionym czasie, ale mam...chcesz moge podac ci firme kurierska ktora dostarcza paczki:sorry::sorry::sorry:

Które z dzieci jedzą już czekoladke?

My jedlismy juz kaszkę Hippa taką w słoiczku z czekoladą i nic nie było, a czasami Julci daje polizac czekolade:tak::tak::tak:

reklama
Które z dzieci jedzą już czekoladke?
Natalka już dawno zajada się czekoladką i nigdy nic jej nie było. Oprócz umorusanej mordki i wszystkiego dookoła oczywiście:-D

Kokusia dostałam......to nic ze dwie i pol godziny po umowionym czasie, ale mam...chcesz moge podac ci firme kurierska ktora dostarcza paczki:sorry::sorry::sorry:
Tylko że nie mamy pewności czy rozwozi to ta sama firma:sorry:Ja już stosuję do streetcomu maila żeby podali mi numer przesyłki i tel do tej firmy kurierskiej bo to już tydzień odkąd dostałam info że paczka jest w drodze do mnie. Do Ciebie to chociaż wcześniej dzwonili a u mnie cisza. Szybciej by na piechotę ta paczka z Warszawy do mnie doszła:no:

Pyciolek Fabianko też jadł czekoladę i nic się nie działo:tak: Po wafelkach,lodach,kremie z ciastek też nic:-p

Natalka już dawno zajada się czekoladką i nigdy nic jej nie było. Oprócz umorusanej mordki i wszystkiego dookoła oczywiście:-D

Tylko że nie mamy pewności czy rozwozi to ta sama firma:sorry:Ja już stosuję do streetcomu maila żeby podali mi numer przesyłki i tel do tej firmy kurierskiej bo to już tydzień odkąd dostałam info że paczka jest w drodze do mnie. Do Ciebie to chociaż wcześniej dzwonili a u mnie cisza. Szybciej by na piechotę ta paczka z Warszawy do mnie doszła:no:
Mati też jadł już czekolade i oprócz twardszej kupki wszytsko ok :tak:.

ja jeszcze też nie dostałam paczki i tez dzisiaj mija miesiąc od informacji ze kurier jest w drodze :eek:

Do mnie kurier dotarł koło godziny 22 w czwartek albo piątek. Ale się zdziwiłam bo nie dzwonił domofonem - a u nas jest ochrona wiec nie wpuszczają byle kogo i pytam jak wszedł - a on mówi, że taka sama paczka byla na 10 piętro to poszedł najpierw tam a potem do nas na 13 :-D

Mati też jadł już czekolade i oprócz twardszej kupki wszytsko ok :tak:.

ja jeszcze też nie dostałam paczki i tez dzisiaj mija miesiąc od informacji ze kurier jest w drodze :eek:
to dziwne
ja dostalam paczke na drugi dzien po mejlu:eek:

co zuy polecacie ?
ja mogę polecić te z Lidla - cena przystępna i porównywalne do pampersów /nieco grubsze ale nie tak jak Hugisy ! nmazywają się toujours czy jakos tak

Też testujemy właśnie pierwszą paczkę tych pampersów i jestem zadowolona, przerzucamy się na nie:tak: Są mięciutkie, też mają elastyczne te boczki (jak pampersy):tak: I cena baaardzo korzystna- za 50 szt tylko 24,90:-)

My dziś zaczynamy naukę samodzielnego spania metodą z książki "Uśnij wreszcie"

Zobaczymy czy zadziała :baffled:

Trzymajcie za mnie kciuki bo noc na pewno będzie cięzka.:-(

Powodzenia!!!!!!

Też testujemy właśnie pierwszą paczkę tych pampersów i jestem zadowolona, przerzucamy się na nie:tak: Są mięciutkie, też mają elastyczne te boczki (jak pampersy):tak: I cena baaardzo korzystna- za 50 szt tylko 24,90:-)

Naprawde takie tanie???24,90??Ja widzialam ze sa w Carrefourze ale na cenę nie spojrzałam gapa ze mnie:sorry::sorry::sorry:

to dziwne
ja dostalam paczke na drugi dzien po mejlu:eek:

Ja tez bym dostala gdybym byla w domu:-D:-D:-Da pozniej zaczela sie przygoda z kurierami...jeden drugiemu podawal przesylke, dzisiaj w koncu przywiozl mi chlopak ktorego meczylam telefonami:szok::szok::szok:
I wiecie co mi powiedzial ze w tej firmie maja mega bałagan:szok::szok::szok:

reklama
Do góry