reklama
Agacia82
Mami :)
Mój mały też zrobił po jabłuszku zieloną kupkę, a po marchewce, bardzo pomarańczową.moja tez po jabłuszku zrobiła zielona kupkę
tygrysek82
Fanka BB :)
Tygrysku, jaki śliczny nowy suwaczek![]()
Olcia a dziekujemy dziekujemy;-);-);-)
A moja zrobiła po jabłku zielona i nie wiem czy dalej jej dawac czy zrobic jakas przerwe
Blizniaki nasza pediatra wspominała o zielonych kupkach po jabłuszku i kazała nie martwic się

Ale nic nie mówiła o twardych

Ona pracje w dziecięcym szpitalu na patologii noworodków więc powinnam nam wszystko wyjaśnic!!!!bo ma stycznośc z takimi maluszkami na codzień

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czuję się, jakbym tylko ja się nie spieszyła z podaniem nowości

zapominajko nie jestes sama ja tez jeszcze nic nie wprowadzam chociarz mam juz coraz wieksza ochote a to dlatego ze maly dostaje zelazo na anemie i tak sie na nie rzuca
a jak sie skoncy to tak mlaszcze ze chce jeszcze takze juz sie nie moge doczekac jak podam mu cos innego niz mleczko ale jeszcze mamy troche czasu;-)
maly dostal od cioci maskotke pajaca z nosem jak pinokio i maly chyba mysli ze to cycek bo pierwsze co to nocha do buzki wsadza

maly dostal od cioci maskotke pajaca z nosem jak pinokio i maly chyba mysli ze to cycek bo pierwsze co to nocha do buzki wsadza

tygrysek82
Ja tez jeszcze nic poza mlekiem nie podaje :-
-( ale juz sie nie moge doczekac tych pysznych papek

Słuchajcie, to dziwne przed chwilką była kupa twardsza niz zwykle taka jak plastelina zrobiona dokładnie po 2,5 dnia ale uwaga - bez napinania i stękania, gdyby nie zapach to bym nawet nie wiedziała, ze jest
ciesze sie, bo moze wreszcie przełom jakis

pytia
My po kolejnej wizycie w poradni rehabilitacyjnej. Hania zrobiła postępy, ale ciągle leżenia na brzuszku nie lubi :-( Martwi mnie to, bo dzieci, które mała są na brzuszku często potem nie raczkują, tylko od razu zaczynają chodzić, a to niedobrze, bo raczkowanie jest jednym z najważniejszych etapów rozwoju ruchowego. Podobno dzieci, które nie raczkują, często mają problemy z koordynacją ruchową (np. trudniej im nauczyć się jazdy na rowerze czy nartach) i bywają dyslektykami.
Ale kurcze jak mam tego mojego leniuszka zmuszać...

reklama
tygrysek82
Moj fifi tez robi kupki jak plastelinka juz od jakis 2 miesiecy i tylko tak fajnie sie skupia przy niej i leciutko prze a ja wtedy sikam ze smiechu jak on ja robiSłuchajcie, to dziwne przed chwilką była kupa twardsza niz zwykle taka jak plastelina zrobiona dokładnie po 2,5 dnia ale uwaga - bez napinania i stękania, gdyby nie zapach to bym nawet nie wiedziała, ze jestciesze sie, bo moze wreszcie przełom jakis
![]()