reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
A moja zrobiła po jabłku zielona i nie wiem czy dalej jej dawac czy zrobic jakas przerwe

Blizniaki nasza pediatra wspominała o zielonych kupkach po jabłuszku i kazała nie martwic się:tak::tak::tak:
Ale nic nie mówiła o twardych:no::no::no:jutro ja o wszystko wypytam....
Ona pracje w dziecięcym szpitalu na patologii noworodków więc powinnam nam wszystko wyjaśnic!!!!bo ma stycznośc z takimi maluszkami na codzień:tak:

zapominajko nie jestes sama ja tez jeszcze nic nie wprowadzam chociarz mam juz coraz wieksza ochote a to dlatego ze maly dostaje zelazo na anemie i tak sie na nie rzuca :-D a jak sie skoncy to tak mlaszcze ze chce jeszcze takze juz sie nie moge doczekac jak podam mu cos innego niz mleczko ale jeszcze mamy troche czasu;-)

maly dostal od cioci maskotke pajaca z nosem jak pinokio i maly chyba mysli ze to cycek bo pierwsze co to nocha do buzki wsadza:-D

Słuchajcie, to dziwne przed chwilką była kupa twardsza niz zwykle taka jak plastelina zrobiona dokładnie po 2,5 dnia ale uwaga - bez napinania i stękania, gdyby nie zapach to bym nawet nie wiedziała, ze jest:confused: ciesze sie, bo moze wreszcie przełom jakis:tak:

My po kolejnej wizycie w poradni rehabilitacyjnej. Hania zrobiła postępy, ale ciągle leżenia na brzuszku nie lubi :-( Martwi mnie to, bo dzieci, które mała są na brzuszku często potem nie raczkują, tylko od razu zaczynają chodzić, a to niedobrze, bo raczkowanie jest jednym z najważniejszych etapów rozwoju ruchowego. Podobno dzieci, które nie raczkują, często mają problemy z koordynacją ruchową (np. trudniej im nauczyć się jazdy na rowerze czy nartach) i bywają dyslektykami. :baffled: Ale kurcze jak mam tego mojego leniuszka zmuszać...:confused:

reklama
Słuchajcie, to dziwne przed chwilką była kupa twardsza niz zwykle taka jak plastelina zrobiona dokładnie po 2,5 dnia ale uwaga - bez napinania i stękania, gdyby nie zapach to bym nawet nie wiedziała, ze jest:confused: ciesze sie, bo moze wreszcie przełom jakis:tak:
Moj fifi tez robi kupki jak plastelinka juz od jakis 2 miesiecy i tylko tak fajnie sie skupia przy niej i leciutko prze a ja wtedy sikam ze smiechu jak on ja robi:-D:-D:-D:-Dale mama jestem paskudna z biednego dziecka sie smieje:-D:-D juz mowilam ostatnio do meza ze musze nagrac jak on robi ta kupe i jakie miny przy niej strzela na pamiatke:-p:-p:-p:-p

Do góry