reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Agatkas, ja też mam Avent i też jestem na smoczku 1 ( w dzień jest na cycusiu), a kaszek i klieków nie daję.

reklama
Dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze, ze dajecie swoim maluchom juz jabluszko czy marchewke. ja niestety nie moge dac Kacperkowi bo ma rzadkie kupki i jakbym mu jeszcze dala jablko to dopiero bym mu rozrzadzila. Niestety narazie to bierze zastrzyki na ta bakterie w moczu. Jest juz w polowie leczenia a efektow nie widac. Ciagle nie chce jesc. Gdy byl leczony w szpitalu to poprawa byla odrazu. Martwie sie czy wogole ten antybiotyk dziala, czy tylko szprycuja go tymi zastrzykami i nic.

Czyli dajecie juz takie deserki codziennie tak?Mały juz jadł jabłuszko i marchewke, ale nie wiem czy juz mam zacząć codziennie mu dawac , czy jeszcze poczekac.

Agacia my podajemy codziennie, ale wczoraj Jula miala problem z kupa, zrobiła bardzo twardą:shocked2:ale zrobila sama i nie wiem czy to wplyw jabluszka...jutro pogadam z pediatra

dzieki Tygrysku...

Agacia ja bede dawała dzisiaj trzeci dzien z rzędu:)))) Mariczce bardzo smakuje....no i kupeczke zrobiła śliczniutka....od czasu zmiany mleczka na bebilon miala takie rzadkie,a dzisiejsza po jabluszku pierwsza była juz taka bardziej zbita....:))))

Dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze, ze dajecie swoim maluchom juz jabluszko czy marchewke. ja niestety nie moge dac Kacperkowi bo ma rzadkie kupki i jakbym mu jeszcze dala jablko to dopiero bym mu rozrzadzila. Niestety narazie to bierze zastrzyki na ta bakterie w moczu. Jest juz w polowie leczenia a efektow nie widac. Ciagle nie chce jesc. Gdy byl leczony w szpitalu to poprawa byla odrazu. Martwie sie czy wogole ten antybiotyk dziala, czy tylko szprycuja go tymi zastrzykami i nic.

nadal takie rzadkie te kupki???ze sluzem tez??

Agacia ja bede dawała dzisiaj trzeci dzien z rzędu:)))) Mariczce bardzo smakuje....no i kupeczke zrobiła śliczniutka....od czasu zmiany mleczka na bebilon miala takie rzadkie,a dzisiejsza po jabluszku pierwsza była juz taka bardziej zbita....:))))
I po tym jablku taka ladna zrobila? A jak dlugo miala te rzadkie kupki?

reklama
Do góry