reklama
Dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze, ze dajecie swoim maluchom juz jabluszko czy marchewke. ja niestety nie moge dac Kacperkowi bo ma rzadkie kupki i jakbym mu jeszcze dala jablko to dopiero bym mu rozrzadzila. Niestety narazie to bierze zastrzyki na ta bakterie w moczu. Jest juz w polowie leczenia a efektow nie widac. Ciagle nie chce jesc. Gdy byl leczony w szpitalu to poprawa byla odrazu. Martwie sie czy wogole ten antybiotyk dziala, czy tylko szprycuja go tymi zastrzykami i nic.

Czyli dajecie juz takie deserki codziennie tak?Mały juz jadł jabłuszko i marchewke, ale nie wiem czy juz mam zacząć codziennie mu dawac , czy jeszcze poczekac.
Agacia my podajemy codziennie, ale wczoraj Jula miala problem z kupa, zrobiła bardzo twardą

dzieki Tygrysku...
kana161
Mama "terrorystek" :P
Agacia ja bede dawała dzisiaj trzeci dzien z rzędu
))) Mariczce bardzo smakuje....no i kupeczke zrobiła śliczniutka....od czasu zmiany mleczka na bebilon miala takie rzadkie,a dzisiejsza po jabluszku pierwsza była juz taka bardziej zbita....
)))
tygrysek82
Fanka BB :)
Dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze, ze dajecie swoim maluchom juz jabluszko czy marchewke. ja niestety nie moge dac Kacperkowi bo ma rzadkie kupki i jakbym mu jeszcze dala jablko to dopiero bym mu rozrzadzila. Niestety narazie to bierze zastrzyki na ta bakterie w moczu. Jest juz w polowie leczenia a efektow nie widac. Ciagle nie chce jesc. Gdy byl leczony w szpitalu to poprawa byla odrazu. Martwie sie czy wogole ten antybiotyk dziala, czy tylko szprycuja go tymi zastrzykami i nic.
![]()
nadal takie rzadkie te kupki???ze sluzem tez??
I po tym jablku taka ladna zrobila? A jak dlugo miala te rzadkie kupki?Agacia ja bede dawała dzisiaj trzeci dzien z rzędu))) Mariczce bardzo smakuje....no i kupeczke zrobiła śliczniutka....od czasu zmiany mleczka na bebilon miala takie rzadkie,a dzisiejsza po jabluszku pierwsza była juz taka bardziej zbita....
)))
blizniaki2000
Fanka BB :)
A moja zrobiła po jabłku zielona i nie wiem czy dalej jej dawac czy zrobic jakas przerwe
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
moja tez po jabłuszku zrobiła zielona kupkęA moja zrobiła po jabłku zielona i nie wiem czy dalej jej dawac czy zrobic jakas przerwe