reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki lubią się ubierać? Bo ja mam ryk straszliwy jak coś jej zakładam przez głowę np. body.:szok:

Ubierać lubi tylko dolne partie ciała, czyli spodenki, skarpetki i ewentualnie pieluszki, wszystko co przechodzi przez głowę jest złe:-D. A najlepiej czuje się nagusieńki:-D

reklama
Blizniaku Ty moj jak kaszelek u twojej niuni jeszcze jest?? smarujesz jakas mascia??? u nas ciagle jeszcze jest coraz zadziej ale jest:-:)-( w czwartek bylismy u ekarza znow i zbadala i mowi ze okz ze mozna zaszczepic :baffled: ale mnie to denerwuje ze tak dlugo sie utrzymuje:-( __________________

Witam ;-)

bylam wczoraj u lekarza i ta krew w kupce to jednak moja wina:zawstydzona/y: pomidory ,ogorek badz kakao jeszcze zebym stopniowo probowala to by moze bylo wiadomo od czego a tak :sorry2:

jak wasze maluszki zachowuja sie na spacerze ? bo moj maly od kiedy wyszlismy ze szpitala znienawidzil spacery caly czas ryczy :sorry2: i niebardzo wiem o co mu chodzi tzn. zaczyna sie juz w domu podczas ubierania juz zrezygnowalam z kombinezonu i przetestowalam trzy kurteczki ale tez nic niepomaga juz niewiem co mam z tym robic juz myslalam ze niepodoba mu sie w wozku po tygodniu przerwy i ubieralam o jak na spacer i werandowalam tyle ze w domu to samo krzyk i nic wiecej wydaje mi sie ze moze np przestal lubic byc tak grubo ubrany ( tzn nieprzegrzewam go ;-) ) chodzi mi o kurteczki bo jaka kolwiek bym nie ubierala to jest ryk czy grubsza czy ciensza:rofl2:

cos jeszcze chcialam ale sie rozpisalam i mi z glowy wylecialo:rofl2::-D moze wleci spowrotem puzniej:-D

spowrotem puzniej:-D

przepraszam ja nigdy nie miałam takiego zwyczaju żeby kogoś poprawiać ale po 9 miesiącach czytania .... sama z pewnością tez robię błędy ale błagam niektóre są tak "dajace po oczach" proszę się tylko na mnie nie gniewać :-)

mierzycie dzieci w tej całej siatce centylowej?

przepraszam ja nigdy nie miałam takiego zwyczaju żeby kogoś poprawiać ale po 9 miesiącach czytania .... sama z pewnością tez robię błędy ale błagam niektóre są tak "dajace po oczach" proszę się tylko na mnie nie gniewać :-)

mierzycie dzieci w tej całej siatce centylowej?

Dzien dobry sobotnio!

Moja hania wstala dwa razy na papu w nocy i teraz jeszcze spi:szok: a ja juz wszystko zrobilam co chcialam nawet makijaz:-Dtak dla siebie i się nudze:tak:

Arlets my tutaj mamy ta siatke w ksiazeczce i zawsze zaznaczaja po kazdym wazeniu i miezeniu:tak:

Moja Hania nie protestuje przy ubieraniu na spacerek byleby nie trwalo to zbyt dlugo:tak: bo jak jej sie zrobi za gorąco to ryk niesamowity:rofl2:

dagula nie wiem co ci doradzic, ale on placze caly spacer? czy tylko na poczatku? moze zamontuj mu jakies zabawki co by sie zainteresował:tak:

Slonecznie dzis za oknem chyba wybierzemy sie na dłuzszy spacer, jak tylko moj spioch wstanie:rofl2:

reklama
ja sie nie gniewam;-) ja nie zwracam uwagi na to co pisze bo robie blad za bledem :zawstydzona/y: i jakby mialo byc poprawnie to musialabym godzine siedziec :-D

Do góry