Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja podaje tran islandzki cytrynowy. Igusiowi bardzo smakuje
My pijemy z niekapka albo z butelki z dziubkiem
My pijemy z niekapka albo z butelki z dziubkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wogóle wasze dzieci jeszcze piją z butli? Moze powinnam jej podawac z miseczki?
Dziewczyny mam pyutanko odnośnie tranu.....chciałabym zacząc Mari podawac,ale nie mam pojecia jaki.... może któraś z Was już daje i może mi cos polecic konkretnego?????
Dziewczyny mam pyutanko odnośnie tranu.....chciałabym zacząc Mari podawac,ale nie mam pojecia jaki.... może któraś z Was już daje i może mi cos polecic konkretnego?????
Anoli Mari pije mleko z butli przed snem.....ale ma największy smoczek.....a tak to wszystko z kubka niekapka i takiej buteleczki na zazadzie bidona
Kana no to my tak samo tylko na noc butla z njawiekszym smoczkiem:-)
A tran Molliers wieloowocowy, ale nie jest zbyt dobry. Przypomina w smaku gume owocową ale nie jest wogóle słodki. Jakos go hania przełyka, ale bez entuzjazmu. Lepiej smakuje jej nawet wit.c
nie, jeszcze niezakładacie już rajstopki bobasom??pod spodenki??