Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja jeśli maluszek nie śpi to staram się nie zostawiać go samego. Bo mi się wydaje, że on się będzie czuł osamotniony.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tygrysku to Ty kiedyś wspominałaś o jakiś plasterkach na pępuszek...u nas połozna mówi cos o przepuklinie pępkowejcokolwiek to jest???
![]()
Dziewczynki czy wasze maleństwa potrafia leżeć i nie płakać...bo nasza ma miesiąc i 9 dni i nie chce sama leżećalbo śpi albo je albo płacze...dzisiaj probowałam zostawic ją z karuzelą i nic z tego
Jest jeszcze za mała??![]()
Tygrysku to Ty kiedyś wspominałaś o jakiś plasterkach na pępuszek...u nas połozna mówi cos o przepuklinie pępkowejcokolwiek to jest???
![]()
Dziewczynki czy wasze maleństwa potrafia leżeć i nie płakać...bo nasza ma miesiąc i 9 dni i nie chce sama leżećalbo śpi albo je albo płacze...dzisiaj probowałam zostawic ją z karuzelą i nic z tego
u nas krótko maluszek leży sam bo raczej domaga się zainteresowania! a najbardziej lubi jak się go nosi (niestety - Babcia nauczyła) :-)
byliśmy na wizyie u ortopedy następna za 3 mc - mam nadzieję, że wsyzstko będzie dobrze
imam pytanie - USG to się robi jak ortopeda stwierdzi jakieś nieprawidłowości czy powinno się zrobić niezależnie od opinii lekarza???
ja Lenkę często zostawiam samą (nieśpiącą oczywiście)Dziewczynki czy wasze maleństwa potrafia leżeć i nie płakać...bo nasza ma miesiąc i 9 dni i nie chce sama leżećalbo śpi albo je albo płacze...dzisiaj probowałam zostawic ją z karuzelą i nic z tego
byliśmy na wizyie u ortopedy następna za 3 mc - mam nadzieję, że wsyzstko będzie dobrze
imam pytanie - USG to się robi jak ortopeda stwierdzi jakieś nieprawidłowości czy powinno się zrobić niezależnie od opinii lekarza???