reklama
kurde ale wy obsmarowywujecie te maluchy i to takimi chyba zdrowotnymi specyfikami
a jeżeli nasz skórka gładziutka to chyba nic nie musze smarowac co??
u nas ew. bambino po kapieli jak kolanka suche lub łokcie i na drugi dzien gładziutko, na spacer obowiazkowo krem na buzie i raczki ale w domu jak jej sie przypomni to bambino sie maże i chyba starczy nie??
kurna sama nie wiem
u nas ew. bambino po kapieli jak kolanka suche lub łokcie i na drugi dzien gładziutko, na spacer obowiazkowo krem na buzie i raczki ale w domu jak jej sie przypomni to bambino sie maże i chyba starczy nie??
kurna sama nie wiem
kurde ale wy obsmarowywujecie te maluchy i to takimi chyba zdrowotnymi specyfikami
kurna sama nie wiem
mada, jak mała nie ma problemów ze skóra, to wg mnie bambino jest wystarczający... u nas julcia ma suche skórę (po mnie)...
dominique.p
Fanka BB :)
Ja tez smaruje pszczole przed wyjsciem z domu tylko buzie kremem Floslek (z pingwinkami;-)). Po kapieli niczym jej ciala nie smaruje, a buzie od czasu do czasu kremem Johnson's Baby Soothing Naturals
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mada, jak Ami nie ma problemow skornych to takie smarowanko w zupelnosci wystarczy
Kupilam wczoraj tescowe pieluszki rozm. 5 i sa swietne (te 4+ byly jendak ciut male) - Sara nic a nic ich ni3e przesikala dzisiaj w nocy, a wypila sporo :-):-)
Kupilam wczoraj tescowe pieluszki rozm. 5 i sa swietne (te 4+ byly jendak ciut male) - Sara nic a nic ich ni3e przesikala dzisiaj w nocy, a wypila sporo :-):-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
u nas podobnie jak u Mady - nie smarujemy Szantusi powiem Wam za duzo.. teraz sie zastanawiam ze moze powinnam wiecej ja smarowac?
wlasnie po kapieli czasami ja cala wysmaruje balsamem dla dzieci z johnsona i tyle
no i mala uwielbia sie "kremowac" bierze nivee wklada paluszki i kremuje sobie raczki i buzie i nozki - co sie da hehehe
wlasnie po kapieli czasami ja cala wysmaruje balsamem dla dzieci z johnsona i tyle
no i mala uwielbia sie "kremowac" bierze nivee wklada paluszki i kremuje sobie raczki i buzie i nozki - co sie da hehehe
moje dziecko to chyba jakimś testerem kosmetyków zostanie, wszystkie kremy są jej, do rąk, nóg, twarzy, golenia, wszystkie sobie przywłaszcza od niedzieli szukałam mojego kremu do rąk, schowała sobie do szafki za opakowanie pieluch jakby się jeszcze nie skończyły to pewnie dalej bym szukała:-)
ostatnio kupiłam mydło w płynie Nivea miód i mleko, myję nim Alkę i żadnej wysypki nie ma... a ładnie pachnie
ostatnio kupiłam mydło w płynie Nivea miód i mleko, myję nim Alkę i żadnej wysypki nie ma... a ładnie pachnie
reklama