reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maleństwami

Bedytka, Ollesia, to moze Alka i Piotrus razem zatrudnia sie w jakiejs firmie kosmetycznej i beda testowac kremiki ;-):-D

Ostatnio wzielam Sare do lazienki i poszlam wziac prysznic. Mylam akurat twarz i nie zauwazylam, ze Sara dorwala sie do kremu nivea - jak otworzylam oczy to zobaczylam biala glowe mojego dziecka :-D:-D:-D Cala sie wysmarowala :-D:-D:-D

reklama
Ostatnio wzielam Sare do lazienki i poszlam wziac prysznic. Mylam akurat twarz i nie zauwazylam, ze Sara dorwala sie do kremu nivea - jak otworzylam oczy to zobaczylam biala glowe mojego dziecka :-D:-D:-D Cala sie wysmarowala :-D:-D:-D

nie no, sarka po prostu chciała sobie maseczkę położyć:-D:-D

ja kremy też muszę przed juką chować, bo również je uwielbia... jeść:baffled::baffled:

ja kremy też muszę przed juką chować, bo również je uwielbia... jeść:baffled::baffled:
Sara to samo :baffled::-p

A jeszcze mi sie przypomnialo - wchodze ostatnio do pokoju, a w miejscu gdzie norlanie przewiajm Sare lezy lalka, Sara stoi w moim miejscu, myje jej pupe chusteczka i wysmarowala jej buzie i pupe kremem (dodam, ze "pupa" lalki jest materialowa :-p) :-D:-D:-D

A jeszcze mi sie przypomnialo - wchodze ostatnio do pokoju, a w miejscu gdzie norlanie przewiajm Sare lezy lalka, Sara stoi w moim miejscu, myje jej pupe chusteczka i wysmarowala jej buzie i pupe kremem (dodam, ze "pupa" lalki jest materialowa :-p) :-D:-D:-D

no proszę... jaka z niej mała troskliwa mamusia:-D:-D

a już myślałam, że to moje dziecko jakieś inne...:happy2:
Sara aparatka:-), sandra możesz mieć drugie:-p

sandra możesz mieć drugie:-p
Jak mi znajdziesz kandydata to czemu nie ;-):-D:-D
No a poza tym to nie chcialabym, zeby moje potencjalne drugie dziecko bylo wleczone za wlosy po podlodze albo rzucane na odleglosc pol pokoju, jak to Sara ma w zwyczaju robi z lalka :-D:-p:-D

Sandra- wazne ze pielegnacje niemowlaka Sarka ma opanowana;-)zawsze to jakaś pomoc:-D

a ja z innej beczki bo sama nie wiem na jakim watku sie zapytac
nadal używamy kubków niekapków ale one śmierdza, tzn. czuc cały czas zapach soczków i herbaty owocowej, juz gotowałam , szorowałam i nadal czuć, nie wiem może do gotowania dodac sody oczyszczonej:baffled: wam też cuchną??

mada glupie pytanie bo pewnie tak.. ale wyciagalas te gume ze srodka taka co przy ustniku jest? a moze kurde to tworzywo z ktorego niekapek jest zrobiony jest jakies "felerne"? z jakiej firmy Wasze niekapki sa?

powiem Ci my juz dlugasnooooo uzywamy niekapkow ale nie smierdza w ogole :)

reklama
mada78 - te niekapki, jeśli są plastykowe, trzeba jak butelki wymieniać co 2-4 miesiące. My używamy bidonu, i co 2 miechy wywalam i kupuję nowy, bo rurki nie da się domyć z osadu.

Do góry