reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maleństwami

Ojej dziekuje za zyczenia z okazji 3miesiecznicy, oczywiscie dopiero teraz je zauwazylam, taki zakret jestem :-D

Moja dziumdzia kciuka nie ciagnie, dziamoli za to sobie pozostale cztery paluszki (naraz) pomagajac sobie druga raczka zeby latwiej bylo (i glebiej) wepchnac :-D

reklama
no no ewka tez tak robi jak akurat nie ma pod ręką smoka. fajnie to wygląda bo robi przy tym takie śmieszne miny. wasze szkraby też??az sie uśmiac mozna.

Moja mała wkłada wszystko do buźki co mozna(oprócz smoczka rzecz jasna:-() czasami wydaje mi sie że chce namacalnie sprawdzic jak głęboko leży żołądek;-) bo całą rączka w buzi , widac tylko łokieć;-)później tą umemłaną rączką jeździ po buzi:-D ale wole to niz jak widze z jakim zapałem ssie kciuka:szok:i oczy ma wtedy takie wielgachne.

:-) :-) Oliwka przestała wkładać ręce do buzi..czyżby jej już przeszło :confused: :confused: , nie przeraca się jeszcze z plecków na boki,tak jak wasze maleństwa:no: :no: ..narazie jestem dumna że głowę zaczeła wysoko podnosić...i gada jak" stara". Kwiczy,śmieje się na głos..opowiada mi co robiła z Tatą na spacerze..jak laski podrywał..;-) ;-) ...łapie zabaweczki i się im przygląda( np: gryzaczek)...no i najważniejsze: jeszcze mi nie chorowała..zero katarku,gorączki itp.rzeczy...OBy tak dalej!

Frutisku, moja tez sie jeszcze nie odwraca :-D chyba ze do cyca :-) Nie przejmuj sie, kazde dziecie sie inaczej rozwija :-)

moja mala tez wpycha do buzki wszystko co w raczki jej wpadnie... oczywiscie lącznie z moimi palcami... najchętniej jednak miętoli pieluszkę- a ostatnio- ku mojemu zdziwieniu zaczea pięknie rozmawiać ze swoją pieluszkę i co chwilkę slyszę abuuu, ebuu, eme, me, i takie tam... niesamowite;-) :-) :tak:

reklama
A wiecie moja Kinga tez sie nie obracała na boczki (może dlatego, że ją żadko na bokach kładłam), za to w pewnym momencie zaczęła sie obracać na brzuch:-) a na boczkach dalej nie leży:-p

Do góry