sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dokladnie Karoo, jak nie urok to sraczka! Mam nadzieje, ze u Was to przejsciowe klopoty i moze niunia Twoja ma gorszy dzien i jutro juz bedzie lepiej. a moze gardziolko ja boli i dlatego nie chce jesc. Sara tak miala 2 tyg. temu - najpierw nie chciala jesc, zjadala 40 ml max i ryk. Po 3 dniach dostala goraczki i okazalo sie, ze to infekcja gardla. Dostala leki, minely 2 dni i wszystko wrocilo do normy.
Wlasnie pisala do mnie moja kolezanka, ktora ma miesiecznego synka, ze jada wlasnie z nim do szpitala w Ligocie, bo od kilku dni strasznie plakal i nie chcial jesc, a dzisiaj nagle zaczela mu siniec nozka w kostce! I lekarz na pogotowiu stwierdzil, ze to prawdopodobnie zwichniecie stawu i natychmiast do szpitala! Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!
Wlasnie pisala do mnie moja kolezanka, ktora ma miesiecznego synka, ze jada wlasnie z nim do szpitala w Ligocie, bo od kilku dni strasznie plakal i nie chcial jesc, a dzisiaj nagle zaczela mu siniec nozka w kostce! I lekarz na pogotowiu stwierdzil, ze to prawdopodobnie zwichniecie stawu i natychmiast do szpitala! Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!