reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem - o karmieniu, kolkach, wizytach u lekarzy, pielęgnacji

reklama
dziewczyny a może wiecie czmeu dziecko zaczyna po chwili jedzenia cyca wiercić głowką i złościć się? jest na to jakiś sposób???

Jeja czasami przt tym zaczyba mega plakac.. dzis pierwsze popoludnie lulania.. tylko przy cycu,ale po chwili sie zlosci i noszenie na rekach i lulanie. Tweraz pospala z 10 min i juz obudzona..

Quchasia u mnie podobnie. Ale złość jest pó jakimś cZasie. Wtedy robię time out. Tzn biorę do pionu a raczej kładę na swój brzuch i jest spokój. A czasem zmieniam pierś jak długo je z jednej - pomaga.

Quchasia u nas jak sie tak wierci to chce mu sie odbic. Jak juz odboje to dopiero je dalej. Tylko my na mm.

U nas po szczepieniu takie jeki i tez tylko na raczki i najlepiej u mnie. Patrzy mi w oczy ani nie mrugnie. U mojej sis sie wiercil krzywil:0.

No Agatka sama siebie dzis przechodzi marudzi i płacze bo na ręce jak leży w bujaczku to nie biorę tylko Bujam i śpiewem kolysanke i po chwili przestaje później znowu próbuje ale widzi że nie działa to odpuszczę przysnie na jakiś czas i znowu:/ może faktycznie dzis taki dzień. Tteraz wykapana zjadła 120ml z butli i jeszcze przy cycusii sobie lezy bo płakała mam nadzieję ze pójdzie spać bo ja też już bym się położyła z checia.

reklama
Jejq wchodzę na forum sie wyżalić a tu co? Chyba naprawde dzis dzień marudy. Inga przez 3,5 godz placze pręży sie złości i nie wiadomo co jeszcze. A do tego jednocześnie je ma czkawkę i ulewa a jak jej zabiorę cyca żeby odpoczela to stawia chyba pół bloku na nogi... Przed chwila usnela ale słyszę ze co chwile poplakuje i mruczy wiec chyba ciezka noc przed nami... A ja juz mam dosyć... Ok wyzalilam sie teraz mogę iść spać dopóki ona drzemie. Przespanej nocy wam życzę dziewczęta.

Do góry