reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad dzieckiem - o karmieniu, kolkach, wizytach u lekarzy, pielęgnacji

reklama
dziewczyny a może wiecie czmeu dziecko zaczyna po chwili jedzenia cyca wiercić głowką i złościć się? jest na to jakiś sposób???

Jeja czasami przt tym zaczyba mega plakac.. dzis pierwsze popoludnie lulania.. tylko przy cycu,ale po chwili sie zlosci i noszenie na rekach i lulanie. Tweraz pospala z 10 min i juz obudzona..

Quchasia u mnie podobnie. Ale złość jest pó jakimś cZasie. Wtedy robię time out. Tzn biorę do pionu a raczej kładę na swój brzuch i jest spokój. A czasem zmieniam pierś jak długo je z jednej - pomaga.

Quchasia u nas jak sie tak wierci to chce mu sie odbic. Jak juz odboje to dopiero je dalej. Tylko my na mm.

U nas po szczepieniu takie jeki i tez tylko na raczki i najlepiej u mnie. Patrzy mi w oczy ani nie mrugnie. U mojej sis sie wiercil krzywil:0.

No Agatka sama siebie dzis przechodzi marudzi i płacze bo na ręce jak leży w bujaczku to nie biorę tylko Bujam i śpiewem kolysanke i po chwili przestaje później znowu próbuje ale widzi że nie działa to odpuszczę przysnie na jakiś czas i znowu:/ może faktycznie dzis taki dzień. Tteraz wykapana zjadła 120ml z butli i jeszcze przy cycusii sobie lezy bo płakała mam nadzieję ze pójdzie spać bo ja też już bym się położyła z checia.

reklama
Jejq wchodzę na forum sie wyżalić a tu co? Chyba naprawde dzis dzień marudy. Inga przez 3,5 godz placze pręży sie złości i nie wiadomo co jeszcze. A do tego jednocześnie je ma czkawkę i ulewa a jak jej zabiorę cyca żeby odpoczela to stawia chyba pół bloku na nogi... Przed chwila usnela ale słyszę ze co chwile poplakuje i mruczy wiec chyba ciezka noc przed nami... A ja juz mam dosyć... Ok wyzalilam sie teraz mogę iść spać dopóki ona drzemie. Przespanej nocy wam życzę dziewczęta.

Do góry