No to za cieplo. Dla dzidzi w dzien 21, w nocy o stopien nizej. Rozszczelnij okna w innych pomieszczeniach moze albo pozakrecaj tam grzejniki jesli tam grzejecie.Śliwka mam 24 stopnie w sypialni, kaloryfer zakręcony, mała śpi ze mną w łóżku pod swoją kolderka
reklama
Justa8383
Fanka BB :)
Quchasia moja też dziś śpi po 10 minut, a ryczy przy cycu. I je co godzinę
zozzolka
Quchasia u nas jak sie tak wierci to chce mu sie odbic. Jak juz odboje to dopiero je dalej. Tylko my na mm.
U nas po szczepieniu takie jeki i tez tylko na raczki i najlepiej u mnie. Patrzy mi w oczy ani nie mrugnie. U mojej sis sie wiercil krzywil:0.
U nas po szczepieniu takie jeki i tez tylko na raczki i najlepiej u mnie. Patrzy mi w oczy ani nie mrugnie. U mojej sis sie wiercil krzywil:0.
No Agatka sama siebie dzis przechodzi marudzi i płacze bo na ręce jak leży w bujaczku to nie biorę tylko Bujam i śpiewem kolysanke i po chwili przestaje później znowu próbuje ale widzi że nie działa to odpuszczę przysnie na jakiś czas i znowu:/ może faktycznie dzis taki dzień. Tteraz wykapana zjadła 120ml z butli i jeszcze przy cycusii sobie lezy bo płakała mam nadzieję ze pójdzie spać bo ja też już bym się położyła z checia.
reklama
olciastrzelce
Jejq wchodzę na forum sie wyżalić a tu co? Chyba naprawde dzis dzień marudy. Inga przez 3,5 godz placze pręży sie złości i nie wiadomo co jeszcze. A do tego jednocześnie je ma czkawkę i ulewa a jak jej zabiorę cyca żeby odpoczela to stawia chyba pół bloku na nogi... Przed chwila usnela ale słyszę ze co chwile poplakuje i mruczy wiec chyba ciezka noc przed nami... A ja juz mam dosyć... Ok wyzalilam sie teraz mogę iść spać dopóki ona drzemie. Przespanej nocy wam życzę dziewczęta.