reklama
Justa8383
Fanka BB :)
Zozzolka jaka nazwa?
Moja wczoraj padła o 20, i obudziła się o 1:40 na jedzenie i zaraz znowu zasnela, tak ją zmeczyl ten dzień
Moja wczoraj padła o 20, i obudziła się o 1:40 na jedzenie i zaraz znowu zasnela, tak ją zmeczyl ten dzień
kulkaPrzytulka
Dziewczyny, a ja mam pytanie o pępek, bo chyba już wszystkim dzieciom odpadł kikut? Adasiowi odpadł dzisiaj, ale jakieś to nie jest ładne... Chyba jeszcze trochę ropy jakby zostało. Miała tak któraś?
No i dziś wyciągnęłam Małemu dwa małe glutki koloru żółtego - katar?
Staram się Was co jakiś czas czytać, ale kiepsko póki co idzie mi ogarnianie wszystkiego. Dobrze, ze mąż jeszcze przez tydzień w domu. Ale później będzie ciężko chyba...
Staram się Was co jakiś czas czytać, ale kiepsko póki co idzie mi ogarnianie wszystkiego. Dobrze, ze mąż jeszcze przez tydzień w domu. Ale później będzie ciężko chyba...
A psikalas octeniseptem? Bo po nim takie zolte zostaje bo pepek goi sie na mokro.Dziewczyny, a ja mam pytanie o pępek, bo chyba już wszystkim dzieciom odpadł kikut? Adasiowi odpadł dzisiaj, ale jakieś to nie jest ładne... Chyba jeszcze trochę ropy jakby zostało. Miała tak któraś?
Odnosnie glutkow sie nie wypowiem bo nie wiem..
A co do opieki to mam to samo.. najpierw siedzialam z mezem, potem mialam mame. od poniedzialku jestem sama. Sukcesem bedzie jak do powrotu meza z pracy ubiore sie i zjem cos innego niz suche kromki;]
kulkaPrzytulka
A psikalas octeniseptem? Bo po nim takie zolte zostaje bo pepek goi sie na mokro.
Tak - psikałam, czyli to po tym może być?
Czekam na położną, bo jeszcze u nas nie była (rozchorowała się). Mam do niej wiele pytań
Tak - psikałam, czyli to po tym może być?
Czekam na położną, bo jeszcze u nas nie była (rozchorowała się). Mam do niej wiele pytań
po octenisepcie robi się taka żółtawa maź i nie jest to nic złego- tak goi się właśnie na mokro pępek.
ja też swoją położną zasypywałam pytaniami)
kulkaPrzytulka
Dzięki Quchasia
A mam jeszcze pytanie do mam, które rodziły przez cc - czy Was jeszcze boli miejsce, gdzie było nacięcie? Ile to się czuje? I jak jest z dźwiganiem, do kiedy trzeba bardziej uważać i się oszczędzać? jakoś przy wypisie ze szpitala nie dopytałam, a teraz się zastanawiam...
A mam jeszcze pytanie do mam, które rodziły przez cc - czy Was jeszcze boli miejsce, gdzie było nacięcie? Ile to się czuje? I jak jest z dźwiganiem, do kiedy trzeba bardziej uważać i się oszczędzać? jakoś przy wypisie ze szpitala nie dopytałam, a teraz się zastanawiam...
Po cc, na około blizny tak jakby nie moje ciało czuje. O założeniu dżinsów biodrowek nie mam co myśleć, a i te z wysokim stanem drażnią strasznie. Dźwigam praktycznie od początku. Np wózek 15kg +Wikunia w środku po schodach. Dziecko w nosidełku. Zakupy itp itd Co zrobić jak nie ma kto pomóc.
reklama