reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad dzieckiem - o karmieniu, kolkach, wizytach u lekarzy, pielęgnacji

Ja juz mam winowajce niespania mojego szczescia. Syrop na brzuszek od dr. Na listopadowkach dziewczyny tez tak mialy. Nie podalam na
Noc i krzykow Marudzenia nie bylo &&&&

reklama
U mnie tez noc spokojna;) pobudki tylko na jedzenie i standardowo usnelyzmy razem karmiac i obudzilysmy sie na nast karmienie

Dziewczyny, a ja mam pytanie o pępek, bo chyba już wszystkim dzieciom odpadł kikut? Adasiowi odpadł dzisiaj, ale jakieś to nie jest ładne... Chyba jeszcze trochę ropy jakby zostało. Miała tak któraś?
No i dziś wyciągnęłam Małemu dwa małe glutki koloru żółtego - katar?
Staram się Was co jakiś czas czytać, ale kiepsko póki co idzie mi ogarnianie wszystkiego. Dobrze, ze mąż jeszcze przez tydzień w domu. Ale później będzie ciężko chyba...

Dziewczyny, a ja mam pytanie o pępek, bo chyba już wszystkim dzieciom odpadł kikut? Adasiowi odpadł dzisiaj, ale jakieś to nie jest ładne... Chyba jeszcze trochę ropy jakby zostało. Miała tak któraś?
No i dziś wyciągnęłam Małemu dwa małe glutki koloru żółtego - katar?
Staram się Was co jakiś czas czytać, ale kiepsko póki co idzie mi ogarnianie wszystkiego. Dobrze, ze mąż jeszcze przez tydzień w domu. Ale później będzie ciężko chyba...
A psikalas octeniseptem? Bo po nim takie zolte zostaje bo pepek goi sie na mokro.

Odnosnie glutkow sie nie wypowiem bo nie wiem..

A co do opieki to mam to samo.. najpierw siedzialam z mezem, potem mialam mame. od poniedzialku jestem sama. Sukcesem bedzie jak do powrotu meza z pracy ubiore sie i zjem cos innego niz suche kromki;]

Dzięki Quchasia :)
A mam jeszcze pytanie do mam, które rodziły przez cc - czy Was jeszcze boli miejsce, gdzie było nacięcie? Ile to się czuje? I jak jest z dźwiganiem, do kiedy trzeba bardziej uważać i się oszczędzać? jakoś przy wypisie ze szpitala nie dopytałam, a teraz się zastanawiam...

Po cc, na około blizny tak jakby nie moje ciało czuje. O założeniu dżinsów biodrowek nie mam co myśleć, a i te z wysokim stanem drażnią strasznie. Dźwigam praktycznie od początku. Np wózek 15kg +Wikunia w środku po schodach. Dziecko w nosidełku. Zakupy itp itd Co zrobić jak nie ma kto pomóc.

reklama
Do góry