reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

WITAM jestem z Olkusza..daaawno mnie tu nie było i chyba pora nadrobić zaległości ...piszcie dziewczyny bo fakt pusto tu...

reklama
mam na imie sylwia. do bijam do 28lat. mieszkamy w Luksemburgu, ale do 18 lat mieszkalam w Olkuszu. Mam synka Alessandro. Ma juz roczek. Narazie jestesmy na etapie raczkowania i wspinania sie po meblach, ale ostanio odwazyl sie zrobic pare kroczkow. Jest wielkim glodomorkiem. i z utesknieniem oczekujemy jakiegos zabka. bo u nas narazie ich brak. Tak po zatym nie wiem co napisac. najlepiej pytanko i odp. Buziaki.

Witam!
Mam na imię Monika i we wrześniu skończę 32 lata. Pochodzę z Olkusza i obecnie tu mieszkam, choć moja sytuacja mieszkaniowa ciągle się zmienia... :wściekła/y: Jestem w pierwszej ciąży , 26 tydzień. Po raz pierwszy też zapisałam się na takim forum, ciekawość mnie skusiła a i niejedno chciałam się dowiedzieć :-)
Ciekawi mnie jak tam wygląda nasz olkuski przyrost naturalny na ten rok, są tu jakieś przyszłe mamusie? Ja mam termin na listopad, może nie będę leżała sama w szpitalu, hehe
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki, przyszłe i obecne mamusie ;-)

Ostatnia edycja:
Dziękuję :-) Miło, że odpisałaś. Widzę, że u Ciebie już blisko końca. Na kiedy masz termin? Z jednej strony chciałabym być już w tym miejscu, co Ty... Będziesz rodziła w Olkuszu? Ja na razie zmykam, muszę odebrać wyniki TSH (tarczyca). Pozdrawiam :-)

Dziękuję :-) Miło, że odpisałaś. Widzę, że u Ciebie już blisko końca. Na kiedy masz termin? Z jednej strony chciałabym być już w tym miejscu, co Ty... Będziesz rodziła w Olkuszu? Ja na razie zmykam, muszę odebrać wyniki TSH (tarczyca). Pozdrawiam :-)
No koniec już tuż, tuż. Tak , będę rodzić w Olkuszu :-p , także jeśli będziesz się udzielać na forum zdam CI relacje z pobytu ;-);-);-) Poród z OM mam na 19nastego . A do porodu szybciutko Ci zleci , zobaczysz . Kciuki za dobre wyniki &&&&&&&&&&&&&& .

Witaj silwia . Oj tak , nie moge si doczekać kiedy małą zobaczę . Jeszcze troszkę :) Pozdrawiam .

reklama
milenaaaa oj ja tez pamietam ze nie moglam sie doczekac. Mam nadzieje ze ci mija czas szybciutko i milo. Wszstko dopakowane? pokojik przygotowany? bede pozniej, jade po malego do zlobka i zakupy. buziaki

Do góry