reklama
silwia84
Fanka BB :)
witam, ja pochodze z Olkusza, ale aktualnie mieszkam w Luksemburgu. chetnie do was dolacze jak mnie przygarniecie. pozdrawiam.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Witam serdecznie,
Bardzo się cieszę że dołączacie do grupy Napiszcie cos o sobie.
Pusto jest tylko chwilowo ;-)
Bardzo się cieszę że dołączacie do grupy Napiszcie cos o sobie.
Pusto jest tylko chwilowo ;-)
silwia84
mam na imie sylwia. do bijam do 28lat. mieszkamy w Luksemburgu, ale do 18 lat mieszkalam w Olkuszu. Mam synka Alessandro. Ma juz roczek. Narazie jestesmy na etapie raczkowania i wspinania sie po meblach, ale ostanio odwazyl sie zrobic pare kroczkow. Jest wielkim glodomorkiem. i z utesknieniem oczekujemy jakiegos zabka. bo u nas narazie ich brak. Tak po zatym nie wiem co napisac. najlepiej pytanko i odp. Buziaki.
Witam!
Mam na imię Monika i we wrześniu skończę 32 lata. Pochodzę z Olkusza i obecnie tu mieszkam, choć moja sytuacja mieszkaniowa ciągle się zmienia... Jestem w pierwszej ciąży , 26 tydzień. Po raz pierwszy też zapisałam się na takim forum, ciekawość mnie skusiła a i niejedno chciałam się dowiedzieć :-)
Ciekawi mnie jak tam wygląda nasz olkuski przyrost naturalny na ten rok, są tu jakieś przyszłe mamusie? Ja mam termin na listopad, może nie będę leżała sama w szpitalu, hehe
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki, przyszłe i obecne mamusie ;-)
Mam na imię Monika i we wrześniu skończę 32 lata. Pochodzę z Olkusza i obecnie tu mieszkam, choć moja sytuacja mieszkaniowa ciągle się zmienia... Jestem w pierwszej ciąży , 26 tydzień. Po raz pierwszy też zapisałam się na takim forum, ciekawość mnie skusiła a i niejedno chciałam się dowiedzieć :-)
Ciekawi mnie jak tam wygląda nasz olkuski przyrost naturalny na ten rok, są tu jakieś przyszłe mamusie? Ja mam termin na listopad, może nie będę leżała sama w szpitalu, hehe
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki, przyszłe i obecne mamusie ;-)
Ostatnia edycja:
Dziękuję :-) Miło, że odpisałaś. Widzę, że u Ciebie już blisko końca. Na kiedy masz termin? Z jednej strony chciałabym być już w tym miejscu, co Ty... Będziesz rodziła w Olkuszu? Ja na razie zmykam, muszę odebrać wyniki TSH (tarczyca). Pozdrawiam :-)
silwia84
hej,
monikaolk gratulacje ciazy. Wiadomo czy to chlopak czy dziewczynka?
milenaaaa juz nie dlugo sie rozpakujesz. pewnie nie mozesz sie doczekac
monikaolk gratulacje ciazy. Wiadomo czy to chlopak czy dziewczynka?
milenaaaa juz nie dlugo sie rozpakujesz. pewnie nie mozesz sie doczekac
No koniec już tuż, tuż. Tak , będę rodzić w Olkuszu , także jeśli będziesz się udzielać na forum zdam CI relacje z pobytu ;-);-);-) Poród z OM mam na 19nastego . A do porodu szybciutko Ci zleci , zobaczysz . Kciuki za dobre wyniki &&&&&&&&&&&&&& .Dziękuję :-) Miło, że odpisałaś. Widzę, że u Ciebie już blisko końca. Na kiedy masz termin? Z jednej strony chciałabym być już w tym miejscu, co Ty... Będziesz rodziła w Olkuszu? Ja na razie zmykam, muszę odebrać wyniki TSH (tarczyca). Pozdrawiam :-)
Witaj silwia . Oj tak , nie moge si doczekać kiedy małą zobaczę . Jeszcze troszkę Pozdrawiam .
reklama
silwia84
milenaaaa oj ja tez pamietam ze nie moglam sie doczekac. Mam nadzieje ze ci mija czas szybciutko i milo. Wszstko dopakowane? pokojik przygotowany? bede pozniej, jade po malego do zlobka i zakupy. buziaki