reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
Ło! wątek delikatnie ożył ;-)

widze że same choroby na tapecie... nas też nie ominęły :confused2: jakiś dziwny wirus połączony z zapaleniem spojówek :eek:

marta ooo pracujesz w klinice? gdzie? :-)

marcie mąż przygotowal kapiel pare dni temu i zniknela dziewczyna :p

myslicie ze juz nie bedzie mrozow i zrobi sie szybko wiosna?

Cześć babeczki
:-). Pamiętacie mnie jeszcze?:-D Ale mnie tu dawno nie było..... a ile sie namyśleć musiałam,żeby sobie login i hasło przypomnieć:szok: Aco do wiosny to czekam niecierpliwie z szeroko otwartymi ramionami bo nieznoszę zimy, wkońcu za parę dni marzec więc mam nadzieję, że słonko zaświeci i będzie ciepełko:-)

marcie mąż przygotowal kapiel pare dni temu i zniknela dziewczyna :p

myslicie ze juz nie bedzie mrozow i zrobi sie szybko wiosna?

Cześć dziewczyny
Urlopujemy sie już tydzień. Malo czasu spedzam w domu, malo czasu spedzam w kuchni. Ostatnio stołujemy sie na miescie. Po sklepach szalejemy , razem z M.
W ciagu tych 3-ech tygodni mam nadzeije wypoczac , zrelakoswac sie i naladowac akumulatorki na maksa...choc beda to zapewne intensywne dwa tygodnie, bo ja jak to ja odpoczywam w biegu...beda to zapewne nasze ostatnie 2 tygodnie urlopu przed porodem...a do tego coraz blizej niz dalej.
mika85
Pacuje w klinice w Krakowie

No i najwazniejsze...wyjazd...konkretny 2-tygodniowy sie zbliza wielkimi krokami...juz za kilka dni przekroczymy granice , dokladnie w poniedziałek

Ostatnia edycja:
Na szybko, na swiezo, odrazu po wizycie donosze, iz wszystko pieknie, cudnie, idelanie...Dwie fiolki krwi sciagniete, szaleje, serduszko puka, szyjka marzenie, palec pokluty w celu pobrania kapki krwi, 75 g glukozy wymieszanej z woda wypite jednym haustem. Wynik po godzinie w normie, a wiec powodow do zmartwien brak. Przez 6 miesiecy i 8 dni ciazy - 7,7 kg na plusie, takze ciesze sie niezmiernie, boniewiele do zrzuciania mam nadzieje po ciazy bedzie. Cisnienie 105/60, hemoglobina 11,3 (z krwi pobranej 07.02)

Ogolnie ciaza od samego poczatku przebiega idealnie, bezobjawowo i bez jakichkolwiek nawet najmniejszych powodow do tego by sie zamartwiac. Kolejna wizyta juz po powrocie z urlopu , tj. za 3 tygodnie, wczesniej 14 marca badania Doppler, diagnostyka prenatalna, USG genetyczne, dokladne pomiary i badania (mozg, serduszko, przeplyw krwi pepowinowej itp.) - przed tymi badaniami mam chyba najwiecej stresu, ale bedzie dobrze, mosi byc, a co

To tyle jezeli chodzi o wiesci z frontu ciazowego

A teraz uciekam pakowac ostatnie bagaze, wiekszosc juz w aucie, zostala moja walizka - tu dopiero cudowania bedzie...​

palinko cześć :-p

gonia no nie wierze! kup9e lat!!! pisz jak Łucja! :-)

marta a lekarzem jesteś czy kim? ;-) no i gdzie się będziecie urlopować? ale wam fajnieeeee!

Tak jestem lekarzem, w trakcie specjalizacji.
Wam Kochane życzę milego tygodnia i do sklikania juz z zagranicy :pPP
Razem z M wybraliśmy Dominikanę ( 12 dni )

eee marta to super :-D a jaką specjalizacje robisz? kurcze, ja zawsze chciałam iść na medycyne ale koniec końców... błędy młodości :-p wyjazdu zazdroszcze!

reklama
Do góry