reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy - czy któraś z Was miała taką cienką kreseczkę i była to ciąża?

Ale @ jeszcze nie przyszła? A miałaś monitoring USG owulacji?
Może jeszcze cykl nie jest stracony?
Robiłam testy owu. Był pozytywny w 12dc (wieczorem) i zawsze mam właśnie w 12dc pozytywne a w 13 już jest owu (monitoring kilka cykli). Myślę, że jakby coś było to już by wyszło... Jestem w 11dpo. Zrobiłam dziś 3 testy rano na wszelki wypadek żeby odstawić dupka. Jutro rano jeszcze powtórzę testy na wszelki wypadek ale... moja faza lutealna trwa zazwyczaj 11dni więc jutro powinnam dostać @.

reklama
No to chyba niestety z tego cyklu nic nie będzie :(

Ze stopki wynika, że już długo się starasz. Robiłaś jakąś diagnostykę?

No to chyba niestety z tego cyklu nic nie będzie :(

Ze stopki wynika, że już długo się starasz. Robiłaś jakąś diagnostykę?
Tak
Przeszłam już przez tyle
Usunięcie endometriozy
Nawrot
Dieta plus wkładka
Czysto
Histeroskoepie dwie i udrażnianie jajowodów
Wszystkie hormony w normie
Cykle regularne, w każdym owulacja niby, jajowody drożne…
Zmieniłam partnera przez ten czas więc to nie wina po stronie mężczyzny
Pozostało mi teraz zamrozić jajeczka bo nie wiem ile mi czasu zostało i przy okazji je zbadają bo może to jajeczka są takie kiepskie 😔

A partner się badał? Może wina nie leży po Twojej stronie?

PS. Ja bym pewnie zdecydowała się na mrożenie. Przynajmniej po części będziesz zabezpieczona.

Do góry