reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

palinka ja w tym czasie ciązy co ty jesteś to też już dawno byłam spakowana :-D

Eldcia po fitness super :-D i już zakwasów nie ma i jest rewelacyjnie :-D strasznie się ciesze że na nigo chodzę :tak:

koniczynko ty to masz z tym zębem :-( a może idź gdzieś prywatnie do Olkusza do dentysty?

reklama
a mnie wczoraj sąsiad z dołu wnerwił :eek: ale wole nie pisać o tym na wątku otwartym choć niczym takim strasznym mnie nie wnerwił ;-) bardziej tu chodzi o całą tą rodzine..

koniczynko my z m chodzimy do dentystki w Bukownie i póki co jesteśmy zadowoleni i kasy też jakoś strasznie dużo nie zdziera, myślę, że ma przyzwoite ceny, jakbys chciała namiar to daj znać

Witajcie moje miłe koleżanki. Niestety ostatnio jestem tutaj bardzo rzadko a raczej rzadko piszę bo raczej czytam na bieżąco i to w biegu i z doskoku ale wiem co się dzieje. Eldcia pisała o szczepieniu ja właśnie zastanawiam się którą szczepionkę wybrać i co z tymi rotawirusami zrobić(eldcia o co chodzi ze znajomą?). Matko jak sobie pomyślę że ktoś malutką ukłuje w rączkę ałłłłlaaaaa. A tak ogólnie to u nas czas strasznie zasuwa niedawno rodziłam a Majoszka ma już 3 tygodnie i powiem wam że byliśmy dzisiaj u lekarza na wizycie i pani zrobiła wow bo Majka w ciągu tygodnia przytyła z 3200 na 3700 ale lubi papu i nie ma to jak cycorek mamuni mniam mniam. No i nadal jest grzeczniutka wstaje w nocy 2 razy na papu tak więc daje pospać i miejmy nadzieję że nic na gorsze się nie zmieni. Gałązko a gdzie ten dentysta przyjmuje w Bukownie co do niego chodzicie bo mnie też za niedługo czeka wizyta. Buziole i do kolejnego razu.

ja polecam na stacji dr Gizickiego, bardzo sympatyczny i dobrze robi ząbki. bylam u niego leczyc 2 zęby w ciazy i robil mi kanalowo bez znieczulenia i nic nie bolalo, a moje wyjscie do dentysty wiaze sie z wielka panika, wiec sama bylam w szoku ze mozna zrobic kanalowo bez znieczulenia bez bolu.
dopiero po fakcie mi powiedzial ze to bylo kanalowe leczenie :tak:

reklama
o eldcia to ja nie bardzo poczytam bo mnie nie ma na zamkniętym no i przepisu na rogaliki też nie będę miała ;-) a o p.Klonowskiej słyszałam dużo pozytywów ale podobno nie usuwa ząbków

Do góry