reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

ale narobilas ochoty koniczynka :)
ja bylam wczoraj u lekarza bo cos sie zle czulam, ale podobno wszystko dobrze. ide jeszcze zaraz na KTG zobaczymy co mi wyjdzie
spakowalam juz siebie i Mala tak na wszelki wypadek

reklama
Palinka ale masz fajnie, że już nie długo zobaczysz swoją kruszynkę:-)
Ja chwilami sie doczekać nie mogę, ale są momenty, że sobie uświadamiam, że ten czas strasznie zasuwa i to nawet się nie obejrze a juz będzie lipiec

palinka daj znać jak tam po KTG ja się spakowałam na miesiąc wczesniej i jak się okazało dobrze bo 2 tyg.przed terminem urodziłam:)

koniczynka ale smaka mam na takie rogaliki podeślesz mi przepis? bo język mam po pas:)

mika jak tam po fitness?

gałązka jak się czujesz? nie martw się doczekasz się i Ty swojej kruszynki:)

A my byliśmy wczoraj na szczepieniu:) daliśmy tylko 5w1 bo rotawirusem nie szczepiliśmy bo się rozmyśliłam po hostorii mojej koleżanki... Bartus nawet nie zapłakał:) jestem z niego dumna...

Przepis na rogaliki chyba juz wrzucałam kiedyś na zamkniętym w przepisach. A jakby któraś chciała to zapraszam, są jeszcze, chociaż znikają w zatraszającym tempie :D
galazka masz rację czas strasznie szybko płynie, ja chyba w przyszłym tygodniu zrobię sobie zakupy tego co mi o szpitala potrzebne i powoli zacznę wrzucać do torby, jeszcze niby sporo czasu ale jakoś będę spokojniejsza, a torba będzie czekać na swój czas :)

palinka dzidzius sam doskonale we kiedy wyjść:)

koniczynka no rzeczywiście jest przepis:) i mam zamiar upiec rogaliki na niedzielę:)

ale moglaby juz przyjsc do nas bo to co ona wyprawia w nocy w moim brzuchu to jest nie do opisania, kazdy jej ruch napina moje wszystkie miesnie o ktorych istnieniu kiedys nawet nie mialam pojecia. strasznie nieprzyjemne uczucie. jakby mogla to by wyszla przez pępek badz skore na brzuchu :tak:

reklama
palinka już niedługo :)
A ja jestem załamana. Oczywiście noc z głowy, bo wypadło mi lekarstwo z zęba.... poszłam do ośrodka dziś raniutko, a tam pełno ludzi (jakby coś za darmo rozdawali), jeszcze dobrze do drzwi nie podeszłam,a tu wszystkie wiekowe pani za przeproszeniem z mordą na mnie gdzie się pcham, kolejka jest :wściekła/y: a ja chciałam tylko sprawdzić od której czynne :eek: Jak już otworzyli wchodzę, a pielegniarka przykleja karteczkę na gabinecie, że nieczynne do odwołania, awaria sprzętu. Drugi dentysta przyjmuje od popołudnia, najbliższy wolny termin za miesiąc :wściekła/y: Nie wiem co z tym zrobić, bo przeciez jak tam pójdę, to zanim zdąże zapytać czy mnie jakoś wcześniej przyjmie to mnie te mohery zjedzą....:baffled: Do tego słyszałam, niezbyt przychylne opinie o tym dentyście, a jak trzeba leczyć kanałowo to sie chyba wykończe.......

Do góry