Termin mam listopad/grudzień
Jesteś niepoważna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Termin mam listopad/grudzień
A nadal masz te same dolegliwości ?Termin mam listopad/grudzień
Takie są realia, szybciej na NFZ się nie dostanie na kolonoskopię. U mnie to kwestia roku.. Nie każdego stać na prywatne wizyty.Jesteś niepoważna.
Takie są realia, szybciej na NFZ się nie dostanie na kolonoskopię. U mnie to kwestia roku.. Nie każdego stać na prywatne wizyty.
Na SOR może jechać ale wątpię, że zrobią kolonoskopię od ręki, to nie jest badanie typu RTG..
To wszystko zależy kto gdzie mieszkaJest wiele osrodkow, ktore wykonuja kolonoskopie. Wystarczy poszukac. Czasem w jednym miescie mozna znalezc szybciej dzwoniac do kilku miejsc. Zreszta z takimi objawami powinna naciskac na rodzinnego, aby dopisal pilne skierowanie. Wtedy termin na pewno bylby szybszy.
Jesli na sorze stwierdziliby, ze jej stan jest powazny to jak najbardziej by ja przyjeli na oddzial chirurgii i wykonali kolonoskopie w ciagu 3 dni.
Schudłam 1kg więcej dodatkowo ale mało jem może dlatego.A nadal masz te same dolegliwości ?
Ogólnie teraz to jem same jajka gotowane, bułki, czasem parówki czy białą kiebase , chrupki kukurydziane no takie rzeczy. To mam zaparcia.A nadal masz te same dolegliwości ?
No a co dzwoniłam w inne miejsce to mi powiedzieli termin kwiecień 2025. To już wolę w grudniu iść niż czekać do kwietniaJesteś niepoważna.
ale oprócz kolonoskopi możesz wziąść skierowania na krew, kał, mocz, usg brzucha i to się robi praktycznie od ręki. Więc w czym problem?No a co dzwoniłam w inne miejsce to mi powiedzieli termin kwiecień 2025. To już wolę w grudniu iść niż czekać do kwietnia
No ok to wezmę.ale oprócz kolonoskopi możesz wziąść skierowania na krew, kał, mocz, usg brzucha i to się robi praktycznie od ręki. Więc w czym problem?