olka11135
Fanka BB :)
Nie, mówiła że nie wie co to jest tylko badała mi brzuch. I dostałam leki I skierowania
Dla mnie brzmi jak rak jelita
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, mówiła że nie wie co to jest tylko badała mi brzuch. I dostałam leki I skierowania
Ale nie musi tak przecież być.Dla mnie brzmi jak rak jelita
Podczas okresu krew ma prawo być tylko z macicy ( bo to ona się złuszcza ).I tu moje pytanie czy to jest okres ?
Czy okres zawsze musi mieć skrzepy?
Nie wiem czy to okres czy co.
Dodatkowo podczas tego okresu , z odbytu wypłynęła mi krew dość sporo czy tak powinno byc podczas okresu?
Ale nie musi tak przecież być.
Po co straszyć dziewczynę bez jakichkolwiek badań![]()
Proszę nie straszyć moją babcia zmarła na nowotwór złośliwy odbytnicyDla mnie brzmi jak rak jelita
Z terminami jest u mnie ciężko. Dzwonilam to gastroskopie mam na 21 listopad . Kolonoskopie na 18 grudnia.@paula101095 I na kiedy masz umówione badania obrazowe? Zaraz miną 2 tygodnie od poprzedniej wizyty, więc idź znowu do internisty i powiedz, że Ci nie minęły bóle brzucha i krwawienia z odbytu.
Z miesiączką to nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi, skoro była o czasie - a mogła nie być z powodu biegunki, głodówki i właściwie to już kiedyś Ci się spóźniała. Do tej pory miałaś miesiączki ze skrzepami (podobno to wcale nie najlepiej świadczy o zdrowiu, ale statystycznie jest to normalna miesiączką), teraz była inna. Odpowiadając na Twoje wiodące pytanie: tak, krwawienie z pochwy bez skrzepów w terminie spodziewanej miesiączki to zazwyczaj prawidłowe krwawienie miesięczne.
Czy Twój stres od miesiąca jest związany z obawa, że jesteś w ciąży?
Proszę nie straszyć moją babcia zmarła na nowotwór złośliwy odbytnicy![]()