olka11135
Fanka BB :)
Nie, mówiła że nie wie co to jest tylko badała mi brzuch. I dostałam leki I skierowania
Dla mnie brzmi jak rak jelita
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, mówiła że nie wie co to jest tylko badała mi brzuch. I dostałam leki I skierowania
Ale nie musi tak przecież być.Dla mnie brzmi jak rak jelita
Podczas okresu krew ma prawo być tylko z macicy ( bo to ona się złuszcza ).I tu moje pytanie czy to jest okres ?
Czy okres zawsze musi mieć skrzepy?
Nie wiem czy to okres czy co.
Dodatkowo podczas tego okresu , z odbytu wypłynęła mi krew dość sporo czy tak powinno byc podczas okresu?
Ale nie musi tak przecież być.
Po co straszyć dziewczynę bez jakichkolwiek badań
Proszę nie straszyć moją babcia zmarła na nowotwór złośliwy odbytnicyDla mnie brzmi jak rak jelita
Z terminami jest u mnie ciężko. Dzwonilam to gastroskopie mam na 21 listopad . Kolonoskopie na 18 grudnia.@paula101095 I na kiedy masz umówione badania obrazowe? Zaraz miną 2 tygodnie od poprzedniej wizyty, więc idź znowu do internisty i powiedz, że Ci nie minęły bóle brzucha i krwawienia z odbytu.
Z miesiączką to nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi, skoro była o czasie - a mogła nie być z powodu biegunki, głodówki i właściwie to już kiedyś Ci się spóźniała. Do tej pory miałaś miesiączki ze skrzepami (podobno to wcale nie najlepiej świadczy o zdrowiu, ale statystycznie jest to normalna miesiączką), teraz była inna. Odpowiadając na Twoje wiodące pytanie: tak, krwawienie z pochwy bez skrzepów w terminie spodziewanej miesiączki to zazwyczaj prawidłowe krwawienie miesięczne.
Czy Twój stres od miesiąca jest związany z obawa, że jesteś w ciąży?
Proszę nie straszyć moją babcia zmarła na nowotwór złośliwy odbytnicy