reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

Klamko - wózeczek ładniuni!

Przychylam sie do Twojej odpowiedzi Asiu outada - nas teraz wózeczek wyniósł Deltim Focus - cały zestaw jakoś 1300-1400 zł i zamierzamy zaszalec przy spacerówce, bo jak pisałam wczesniej - moje kolezanki tez tak zrobily- max 5-7 miesiecy gondolka- a potem już leciutka spaceróweczka..no..moze ja troszeczke w moim deltimie focusie tez w spaceróweczce poworze Malutką..choć najbardziej to mi sie podoba jak jest zamontowany fotelik :):)..no, ale to ponoć nie na długie spacery

reklama
Rusałko mi też się podoba taki zamontowany fotelik- najcześciej jednak widuję w supermarketach bobaski w fotelikach- i faktycznie na spacer to chyba nie za bardzo- bo ani żadnej oslonki dla maluszka i też ze względu chyba na kręgosłup nie za bardzo. Ale faktjest jeden, wygląda to bardzo zgrabniutko- ja chciałabym jakiś malutki wózek- nie wyobrażam sobie jakiegoś wielgacha- i koła pompowane też mnie przerażają.

Asiu-Płock - z tanich wózków polacałabym Jędrocha model bartatina albo bartatina plus. Zasadniczo to kopia deltima focusa - ma wszystkie te same funkcje, jest ok 1 kg lżejszy, trochę mniejszy po złożeniu (focus nam sie nie mieścił do bagażnika, a bartatina sie mieści) i cały komplet, tzn bez fotelika samochodowego, kosztuje ok. 800 zł, z tego co pamiętam. Produkują też adaptory do fotelików, więc można dobrać sobie do kompletu fotelik grillo z deltima - tapicerki do wyboru są bardzo podobne, więc da się ładny komplecik złożyć. Mnie się ten wózeczek bardzo spodobał i zasadniczo jestem na niego zdecydowana. W przyszły weekend chcę iść go właśnie zamówić. Najlepiej znajdź sobie dystrybutora u siebie w okolicy (możesz to zrobić na stronie internetowej Jędrocha) i obejrzyj. Mnie on w pełni zadowala. Nie ma wprawdzie skrętnych kół, ale łatwo się go prowadzi, a na skrętnych kołach aż tak mi nie zależy.

No i jego przewaga w stosunku do focusa jest jeszcze taka, że oparcie w gondolce można postawić zupełnie na pionowo, więc jak Szkrab będzie ciekawy świata, to można go sadzać, a w gondolce będzie miał cieplutko zimą. A do prania można wrzucić absolutnie wszystko, łącznie z budką

My tez juz mamy wozeczek wczoraj kupilismy razem z innym sprzetem:)))yupiiii
Peg Perego AT4 - tak nam sie w sklepie spodobal ze pozniej juz nie moglismy innego lepszego znalezc.
Jak tylko zrobie fotki to wkleje, jeszcze czeka nas zlozenie..

Klamka bardzo fajny wozeczek i super ze udalo Ci sie go tak tanio kupic:))))

My też już mamy - wczoraj do nas przyszedł :-) Quinny Speedi SX. Jest superowy! Jak rozłożyliśmy z mężem, to cieszyliśmy sie jak dzieci. Radek stwierdził, że niezła z niego rajdówka będzie ;-)

Wczoraj zdjęć nie zrobiłam, bo było już bardzo późno, ale nadrobię zaległości i wkleję :-) (po weekendzie)

A to fotelik do MUTSY, jedyny rozkładany na płasko, trzy pozycje rozkładania oparcia, wogóle wygląda jak gondola a nie fotelik samochodowy. Jest super!!!!!!

aniasorsha mam pytanie do Ciebie, czy moglabys podac strone tego producenta wózków Jędroch bo rzeczywiscie jest bardzo podobny do fokusa a nawet kola m isie bardzje podobaja, znalazlam ten wozeczek na necie ale nic o firmie nie moge znalesc
ja bylam zdecydowana juz na deltim fokusa ale ten wyglada zachecajaco:) i ta cena hmm
pozdrawiam

witajcie dziewczyny po dlugiej przerwie. u mnie wczoraj stala sie mala tragedia wozkowa bo pojechalismy do sklepu poogladac na zywo pare modeli i okazalo sie ze ten model ktory wybralismy czyli Tako city voyager nie wejdzie nam do bagaznika!!! nie mozem go kupic :( :( :( A juz na 90 procent bylismy zdecydowani bo nam sie podobal :( No i teraz musimy zaczac poszukiwania na nowo :(
dzisiaj juz od 2 godzin siedze na necie i ogladam wszstko roznych firm i jakos nic na kolana mnie nie rzuca.ja sie potne!

w tym samym sklepie pani pokazala nam taki wozek Implast Driver 4XL:
big_x4_pom.jpg

i nawet nie byl brzydki.troche drozszy niz Tako ale ma skretne przednie kolka i jest bez porownania lzejszy bo 15 kg a nie 21 jak Tako.
tu opis wozka :

http://www.bobowozki.pl/product_info.php?products_id=301

Co o tym myslicie? slyszalyscie cos na temat tych wozkow?
nie chce sie znowu nakrecac a potem okaze sie ze to jakis szmelc ale tak od siebie to dodam ze dobrze mi w "rekach" lezal tylko ze mezowi sie nie podoba ale moze dalby sie przekonac.

reklama
najwazniejsze zeby sie tobie podobal, obejrzyj wszystko dokladnie wg swoich kryteriow bo kazdy czego innego szuka :D
a kolorek fajowy!
swoja droga to rzeczywiscie dolina tak sie napalic, a potem......nic z tego nie wychodzi

jejku my wozek to na samym koncu kupimy, straaaasznie wam wszystkim zazdroszcze, ze juz macie wozeczki w domu!!!!!

Do góry