reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

Klamko - wózeczek ładniuni!

Przychylam sie do Twojej odpowiedzi Asiu outada - nas teraz wózeczek wyniósł Deltim Focus - cały zestaw jakoś 1300-1400 zł i zamierzamy zaszalec przy spacerówce, bo jak pisałam wczesniej - moje kolezanki tez tak zrobily- max 5-7 miesiecy gondolka- a potem już leciutka spaceróweczka..no..moze ja troszeczke w moim deltimie focusie tez w spaceróweczce poworze Malutką..choć najbardziej to mi sie podoba jak jest zamontowany fotelik :):)..no, ale to ponoć nie na długie spacery

reklama
Rusałko mi też się podoba taki zamontowany fotelik- najcześciej jednak widuję w supermarketach bobaski w fotelikach- i faktycznie na spacer to chyba nie za bardzo- bo ani żadnej oslonki dla maluszka i też ze względu chyba na kręgosłup nie za bardzo. Ale faktjest jeden, wygląda to bardzo zgrabniutko- ja chciałabym jakiś malutki wózek- nie wyobrażam sobie jakiegoś wielgacha- i koła pompowane też mnie przerażają.

Asiu-Płock - z tanich wózków polacałabym Jędrocha model bartatina albo bartatina plus. Zasadniczo to kopia deltima focusa - ma wszystkie te same funkcje, jest ok 1 kg lżejszy, trochę mniejszy po złożeniu (focus nam sie nie mieścił do bagażnika, a bartatina sie mieści) i cały komplet, tzn bez fotelika samochodowego, kosztuje ok. 800 zł, z tego co pamiętam. Produkują też adaptory do fotelików, więc można dobrać sobie do kompletu fotelik grillo z deltima - tapicerki do wyboru są bardzo podobne, więc da się ładny komplecik złożyć. Mnie się ten wózeczek bardzo spodobał i zasadniczo jestem na niego zdecydowana. W przyszły weekend chcę iść go właśnie zamówić. Najlepiej znajdź sobie dystrybutora u siebie w okolicy (możesz to zrobić na stronie internetowej Jędrocha) i obejrzyj. Mnie on w pełni zadowala. Nie ma wprawdzie skrętnych kół, ale łatwo się go prowadzi, a na skrętnych kołach aż tak mi nie zależy.

No i jego przewaga w stosunku do focusa jest jeszcze taka, że oparcie w gondolce można postawić zupełnie na pionowo, więc jak Szkrab będzie ciekawy świata, to można go sadzać, a w gondolce będzie miał cieplutko zimą. A do prania można wrzucić absolutnie wszystko, łącznie z budką

My tez juz mamy wozeczek wczoraj kupilismy razem z innym sprzetem:)))yupiiii
Peg Perego AT4 - tak nam sie w sklepie spodobal ze pozniej juz nie moglismy innego lepszego znalezc.
Jak tylko zrobie fotki to wkleje, jeszcze czeka nas zlozenie..

Klamka bardzo fajny wozeczek i super ze udalo Ci sie go tak tanio kupic:))))

My też już mamy - wczoraj do nas przyszedł :-) Quinny Speedi SX. Jest superowy! Jak rozłożyliśmy z mężem, to cieszyliśmy sie jak dzieci. Radek stwierdził, że niezła z niego rajdówka będzie ;-)

Wczoraj zdjęć nie zrobiłam, bo było już bardzo późno, ale nadrobię zaległości i wkleję :-) (po weekendzie)

A to fotelik do MUTSY, jedyny rozkładany na płasko, trzy pozycje rozkładania oparcia, wogóle wygląda jak gondola a nie fotelik samochodowy. Jest super!!!!!!

aniasorsha mam pytanie do Ciebie, czy moglabys podac strone tego producenta wózków Jędroch bo rzeczywiscie jest bardzo podobny do fokusa a nawet kola m isie bardzje podobaja, znalazlam ten wozeczek na necie ale nic o firmie nie moge znalesc
ja bylam zdecydowana juz na deltim fokusa ale ten wyglada zachecajaco:) i ta cena hmm
pozdrawiam

witajcie dziewczyny po dlugiej przerwie. u mnie wczoraj stala sie mala tragedia wozkowa bo pojechalismy do sklepu poogladac na zywo pare modeli i okazalo sie ze ten model ktory wybralismy czyli Tako city voyager nie wejdzie nam do bagaznika!!! nie mozem go kupic :( :( :( A juz na 90 procent bylismy zdecydowani bo nam sie podobal :( No i teraz musimy zaczac poszukiwania na nowo :(
dzisiaj juz od 2 godzin siedze na necie i ogladam wszstko roznych firm i jakos nic na kolana mnie nie rzuca.ja sie potne!

w tym samym sklepie pani pokazala nam taki wozek Implast Driver 4XL:
big_x4_pom.jpg

i nawet nie byl brzydki.troche drozszy niz Tako ale ma skretne przednie kolka i jest bez porownania lzejszy bo 15 kg a nie 21 jak Tako.
tu opis wozka :

http://www.bobowozki.pl/product_info.php?products_id=301

Co o tym myslicie? slyszalyscie cos na temat tych wozkow?
nie chce sie znowu nakrecac a potem okaze sie ze to jakis szmelc ale tak od siebie to dodam ze dobrze mi w "rekach" lezal tylko ze mezowi sie nie podoba ale moze dalby sie przekonac.

reklama
najwazniejsze zeby sie tobie podobal, obejrzyj wszystko dokladnie wg swoich kryteriow bo kazdy czego innego szuka :D
a kolorek fajowy!
swoja droga to rzeczywiscie dolina tak sie napalic, a potem......nic z tego nie wychodzi

jejku my wozek to na samym koncu kupimy, straaaasznie wam wszystkim zazdroszcze, ze juz macie wozeczki w domu!!!!!

Do góry