reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

No rewelacja, W moim foteliku nie było takiej wkładki dla noworodka, jest tylko taka wkładka redukujaca na główke, a gondolka świetna i chyba bardzo wygodna do noszenia dzięki tej rączce. ;D ;D ;D

reklama
Ania76 - bardzo fajny wozek. Fajny kolor i ladnie sie prezentuje na zdjeciach a jak jeszcze ponadto dobrze sie prowadzi i to ten wasz 'wymarzony' to czego wiecej chciec. Tak wiec gratuluje zakupu. a poza tym widze, ze przygotowania pelna para bo i lozeczko w tyle przeziera ;D

Nemezis - QuinnyBuzz to u nas na jakies 70% pewniak - tyle ze jablkowy kolorek. Na 70% bo maz jest nim zachwycony, przetestowal w sklepie no i disagne go zniewala a ja choc bardzo mi sie podoba jestem troche bardziej sceptyczna bo naczytalam sie na holenderskich (skad wozek pochodzi) jak i belgijskich sporo niezbyt pozytywnych opinii. Ogolnie halasliwe slabe przednie kolo, zle sdaptery do dreami, slaba jakosc w porownaniu do ceny itp. Fakt, ze na rynku jest juz wersja 2006, ktora jest ulepszona i w ktorej wszystkie te problemy zostaly ponoc zniwelowane - ale jak na razie nie widzialam opini na temat tej nowej wersji. U mnie jest ten problem, ze ja go nie widzialam i nie sprawdzilam, bo nie jest rozprowadzany w USA (nie przyszlo mi do glowy, ze tak moze byc bo moglabym go obejrzec zima w Belgii) a maz tak i stwierdzil, ze nawet w sklepie czul roznice pomiedzy modelami 2005 (obecnie na wyprzedazy) i tymi z 2006. Te ostatnie sa bardziej stabilne i nie mial do nich zastrzezen - co jak co ja ciagle sie waham.
Faktem jednak jest, ze to nasz toper (obok Bugaboo Cameleon).
No a poniewaz ciagle nie wiemy na co padnie wybor to maz zakupil Zappa (w kolorze limonki). Przywiozl tez fotelik MaxiCosi CabrioFix (blue mist reflection) z podstawa i calymi niezbednymi akcesoriami. Wpielismy go w Zappa i w ten sposob mamy rozwiazanie na pierwszy miesiac ( bo jesli zdecydujemy sie na Buzza to bedzie musial go przywiesc albo maz w maju ( a tej podrozy nie jest pewny) albo jego rodzice w koncowce czerwca - tak wiec jest szansa,ze zostalibysmy zupelnie bez na miesiac - tak aby cos bylo przynajmniej na krotkie spacery zakupil Zappa. Meska logika - ale skoro przywiozl i jest to nie protestuje ;D
Ale patrzac na Zappa w rzeczywistosci i na zdjeciach zastanawiam sie czy Quinny jest jakosciowo rzeczywiscie tak dobre jak sie reklamuja i jak sie cenia.

A mój Rafał miał wyrzuty sumienia, że 1600zł na wózek i 400zł na fotelik wydaliśmy ;D ;D ;D Wózek śliczny Aniu!!!!!!!!!

no no dziewczęta ..wózia śliczne!:)
mnie sie jeszcze wciaz podoba ten implast - jablkowy kolrorek:)- wczoraj go widzieliśmy na "żywo"..
ale jak poszliśmy do mamci, gdzie stoi wózio naszej córeczki - to -- stwierdziliśmy, że dokonaliśmy słusznego wyboru- bowiem wciaz jesteśmy w nim zakochani i mamy nadzieje, ze naszej Klaudysi tez sie spodoba;)

Dzieki dziewczyny.:)))
Cicha - juz mamy w pokoiku lozeczko zlozone - zamiescilam zdjecia w sekcji Pokoik. Przgotowania cala para:)))
Klamka - nam na poczatku tez szkoda bylo tyle kasy ale stwierdzilismy ze akurat na wozek warto wydac, bo z niego musimy byc bardzo zadowoleni, i to jest wlasnie ten wymarzony. Bedzie czesto uzywany, bo lubimy chodzic na spacery i podrozowac:))))

Aniasorsha niestety narazie nie moge ogladnac tego wozka bo bylam wczoraj w sklepie ktory byl podnay na stronie i niestety narazie go nie maja, ale jak tylko go gdzie dorwe:) to odrazu Ci napisze
pozdrawiam:)

cicha Dziękuję za poradę. My kupiliśmy przez net bo u nas są albo b.tanie (600 zł) więc nie wiem co warte albo b. drogie (2700) wózki. Mam nadzieję że wersja, którą kupiliśmy to ta ulepszona!

Nemezis napisz koniecznie jak juz go bedziesz miec w domu - co o nim myslisz. Jak sie prowadzi no i jakie zrobil 'jakosciowo' wrazenie. A co do wersji to za cene na internecie spodziewalabym sie raczej, ze chodzi o nowa.

W końcu przebrnęłam przez oferty wózków i zdecydowałam się na deltima focusa- chyba jakoś nabardziej przypadł mi do gustu- głównie ze względu na zgrabne koła.Zakupu pewnie dokonamy w czerwcu, ale przynajmniej wiem czego chcę. Cena kompletu nie az tak wygórowana ok. 1300 zł, do tego jeszcze na allegro roczne chodzą po 500 zł, wiec może uda się jakąś okazję złapać. Ale na polowanie mamy jeszcze czas:) Teraz tylko zbieram namiary na osoby, które chca sprzedać, może akurat komuś do czerwca się to nie uda się . A zresztą i tak teraz jest ok. 15 ofert focusa, wiec pewnie i w czerwcu takie będą.

reklama
cicha Już nie wytrzymałam i zadzwoniłam do tego sklepu - powiedzieli że nowa wersja. Niestety trochę minie zanim go dostanę, bo czerwone wyprzedali i dopiero wyrusza transport z Holandii więc otrzymam go na początku maja i wtedy naturalnie podzielę się wrażeniami (oby były pozytywne, bo i tak mam dość problemów ostatnimi czasy) :)

Do góry