reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

ja przy kupnie wozka tez uslyszalam ze teraz juz sie nie kupuje gondol typowych tylko od razu 3 w 1 czyli taki niby gleboki, spacerowka i to posrednie stadium i jedynie sie sklada badz rozklada w zaleznosci od potrzeb. moj zeby zrobic spacerowke to trzeba zdjac gondole i zamontowac spacerowke  ;D Ja chcialam miec typowa gondole w wozku bo ubzduralam sobie ze tak zdrowiej dla dziecka itd. no i moze jestem staroswiecka ale taki wozek mi sie podobal

reklama
ja mam traki wózeczek że montuje się spacerówkę i gondole osobno na stelażu i można jeszcze zamontowac fotelik. Wózek jest na prawdę super. Sprawdza się znakomicie na nierównych chodnikach mimo że koła na piankowe a nie pompowane.
Wózek się nazywa Bebecar M-City. Polecam naprawde się sprawdzil (przynajmniej wersja głęboka)
wersja z gondolą

wersja ze spacerówką

fotelik:

Do góry