reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

ja przy kupnie wozka tez uslyszalam ze teraz juz sie nie kupuje gondol typowych tylko od razu 3 w 1 czyli taki niby gleboki, spacerowka i to posrednie stadium i jedynie sie sklada badz rozklada w zaleznosci od potrzeb. moj zeby zrobic spacerowke to trzeba zdjac gondole i zamontowac spacerowke  ;D Ja chcialam miec typowa gondole w wozku bo ubzduralam sobie ze tak zdrowiej dla dziecka itd. no i moze jestem staroswiecka ale taki wozek mi sie podobal

reklama
ja mam traki wózeczek że montuje się spacerówkę i gondole osobno na stelażu i można jeszcze zamontowac fotelik. Wózek jest na prawdę super. Sprawdza się znakomicie na nierównych chodnikach mimo że koła na piankowe a nie pompowane.
Wózek się nazywa Bebecar M-City. Polecam naprawde się sprawdzil (przynajmniej wersja głęboka)
wersja z gondolą

wersja ze spacerówką

fotelik:

Do góry