reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

Byliśmy z mężem obejrzeć wózki ale żaden nas nie "zachwycił" :mad:
jak tak dalej pójdzie to zostanę bez bryczki dla szkrabika... ;D czas nagli a my nadal nie mamy wózeczka i jeszcze wielu innych gadżetów- HELP ME

reklama
A ja dalam sobie jeszcze na luz z wozkiem bo juz sie poplakalam z nerwow ze nie wiem co wybrac :( musze troche odpoczac od wozkowego szalenstwa..

witajcie:)

aniasorsha-wielkie dzieki za stronke, udam sie w tygodniu do sklepu zeby zobaczyc go na żywo:)

marzena9-mnie ten wózek (implast)tez bardzo sie podbal i bralam go pod uwage naczytalm sie roznych opini w sumie razcej dobrych ale jednak zrezygnowlam przede wszystkich ze wzgledu na cene (fokus duzo tanszy) i podobno implast driver 4xl ma jakos szeroki rozstaw kol i ciezko np zmiescic sie z nim do tramwaju albo np do klatki w bloku jesli sa wąskie drzwi i podobno czasem trudno wjechac na krawężnik hmm nie wiem czy to prawda.
Mnie sie ogolnie ten wózek bardzo podoba:) ale jednak wybralalam fokusa choc teraz jeszcze musze obejrzec ten wozek jedroch:) co pisze aniasorsha, bo wyglada calkiem fajnie:)
pozdrawiam

marzena9 - mojemu mezowi i mnie tez podobał sie TAKO, ale po licznych opiniach znajmych zrezygnowalismy z niego. spodobał nam sie nieco podobny do TAKO wózek firmy Wychamet model Breaker Babyactive. Okazało sie, że wiekszość młodych rodziców, których znamy kupiło właśnie ten wózek i sa zadowoleni. Niektórzy narzekają jednak że mimo iz miesci im sie do bagaznika to juz igły tam nie wcisną....

My też zdecydowaliśmy sie właśnie na Breakera.

A to nasz wozek Peg Perego AT4, wersja spacerowa:
bokiem:

i przodem:

to jest kolor tofii, na zdjeciu wyszedl troche inaczej.
Do tego mamy jeszcze gondolke i fotelik, jak tylko wyjme z pudla, zrobie zjatka i wkleje:)))
Wczoraj jezdialm sobie nim po mieszkaniu, superowy!!!Bardzo nam sie podoba.

Aniu76 superaśny wózeczek. Mówiłam ci że będziesz zadowolona. A co do twoich dylematów, to położna ze szkoły rodzenia mówiła nam, że nasze dzieciaczki rodzą się w tak szczęśliwym okresie, że czy rodzice kupią głęboką spacerówkę, czy taki typowy z gondolą to tak czy siak będzie to dobry wybór ;D Wklejaj resztę fotek bo jestem strasznie ciekawa

Dziewczyny ja miałam ogromny problem, ale w końcu z mężem zdecydowaliśmy się na wózek Quinny Buzz. Słyszałyście coś o tej firmie i wózkach? Pozdrawiam!
buzzredflamereflection1un.jpg
buzz2d0fu.jpg

reklama
Dzieki dziewczyny:)))

Sumka specjalnie dla Ciebie powyciagalam z folii i z pudel...
To fotelik:

a to gondolka:

Olu za wozek zaplacilam: za spacerowke 1749, fotelik 659, gondolka 699 minus 10% rabatu.
My sie w tym wozku zakochalismy, spelnia nasze oczekiwania i juz nie chceilismy innego jak go zobaczylismy w sklepie!!
Jestem bardzo zadowolona.
W komplecie byla jeszce mini torba i folia przeciwdesczowa
Dokupilam sobie jescze taka duzo torbe z przewijakiem ceratkowym.
A wazy 14,6 kg - spacerowka. Bede trzymac w garazu, bo na III i tak bym nie wniosla.

Do góry