reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

Byliśmy z mężem obejrzeć wózki ale żaden nas nie "zachwycił" :mad:
jak tak dalej pójdzie to zostanę bez bryczki dla szkrabika... ;D czas nagli a my nadal nie mamy wózeczka i jeszcze wielu innych gadżetów- HELP ME

reklama
A ja dalam sobie jeszcze na luz z wozkiem bo juz sie poplakalam z nerwow ze nie wiem co wybrac :( musze troche odpoczac od wozkowego szalenstwa..

witajcie:)

aniasorsha-wielkie dzieki za stronke, udam sie w tygodniu do sklepu zeby zobaczyc go na żywo:)

marzena9-mnie ten wózek (implast)tez bardzo sie podbal i bralam go pod uwage naczytalm sie roznych opini w sumie razcej dobrych ale jednak zrezygnowlam przede wszystkich ze wzgledu na cene (fokus duzo tanszy) i podobno implast driver 4xl ma jakos szeroki rozstaw kol i ciezko np zmiescic sie z nim do tramwaju albo np do klatki w bloku jesli sa wąskie drzwi i podobno czasem trudno wjechac na krawężnik hmm nie wiem czy to prawda.
Mnie sie ogolnie ten wózek bardzo podoba:) ale jednak wybralalam fokusa choc teraz jeszcze musze obejrzec ten wozek jedroch:) co pisze aniasorsha, bo wyglada calkiem fajnie:)
pozdrawiam

marzena9 - mojemu mezowi i mnie tez podobał sie TAKO, ale po licznych opiniach znajmych zrezygnowalismy z niego. spodobał nam sie nieco podobny do TAKO wózek firmy Wychamet model Breaker Babyactive. Okazało sie, że wiekszość młodych rodziców, których znamy kupiło właśnie ten wózek i sa zadowoleni. Niektórzy narzekają jednak że mimo iz miesci im sie do bagaznika to juz igły tam nie wcisną....

My też zdecydowaliśmy sie właśnie na Breakera.

A to nasz wozek Peg Perego AT4, wersja spacerowa:
bokiem:

i przodem:

to jest kolor tofii, na zdjeciu wyszedl troche inaczej.
Do tego mamy jeszcze gondolke i fotelik, jak tylko wyjme z pudla, zrobie zjatka i wkleje:)))
Wczoraj jezdialm sobie nim po mieszkaniu, superowy!!!Bardzo nam sie podoba.

Aniu76 superaśny wózeczek. Mówiłam ci że będziesz zadowolona. A co do twoich dylematów, to położna ze szkoły rodzenia mówiła nam, że nasze dzieciaczki rodzą się w tak szczęśliwym okresie, że czy rodzice kupią głęboką spacerówkę, czy taki typowy z gondolą to tak czy siak będzie to dobry wybór ;D Wklejaj resztę fotek bo jestem strasznie ciekawa

Dziewczyny ja miałam ogromny problem, ale w końcu z mężem zdecydowaliśmy się na wózek Quinny Buzz. Słyszałyście coś o tej firmie i wózkach? Pozdrawiam!
buzzredflamereflection1un.jpg
buzz2d0fu.jpg

reklama
Dzieki dziewczyny:)))

Sumka specjalnie dla Ciebie powyciagalam z folii i z pudel...
To fotelik:

a to gondolka:

Olu za wozek zaplacilam: za spacerowke 1749, fotelik 659, gondolka 699 minus 10% rabatu.
My sie w tym wozku zakochalismy, spelnia nasze oczekiwania i juz nie chceilismy innego jak go zobaczylismy w sklepie!!
Jestem bardzo zadowolona.
W komplecie byla jeszce mini torba i folia przeciwdesczowa
Dokupilam sobie jescze taka duzo torbe z przewijakiem ceratkowym.
A wazy 14,6 kg - spacerowka. Bede trzymac w garazu, bo na III i tak bym nie wniosla.

Do góry