reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

wiatm witam:)
bacznie sledze temat wózki i wkonu udalo nam sie dokonac wyboru-deltim fokus:) i dlatego mam pytanie do Rusalki:)

RUSALKO napisz prosze czy ten wozek deltima ktory kupilscie ma juz kola z felgami tak jak na zdjeciu? bo my wlasnie chcemy taki model tzn z tymi kolami i ten kolor tez:) tyle ze na stronie internetowej deltima pisza ze w sprzedazy beda dopiero od lipca a tu widze ze Ty juz taki masz? a kupowalas nowy w sklepie? bardzo prosze o odpwoiedz bo juz sie ucieszylam ze mozna taki kupic :)

pozdarwiam

reklama
Majko - oj..cos zmienili mi wózeczek ..zamieszczałam ze strony producenta identyczny jaki ja mam..a widzę, ze sie zmienil...:/.. ja mam stalowo popielaty z błękitnymi ramówkami i nie z takimi kołami/felgami..a kupiiliśmy na allegro.

A to nasze cudo!!!! Wymarzone, Mutsy Joey ze skórzaną rączką i stelażem pod kolor gondolki :D ;D Na Allegro za 1500zł kupiliśmy a w sklepie 2900zł kosztuje. Używane po jednym dziecku ale w stanie idealnym ;D ;D

Wow sporo kosztował! Mnie niezbyt na to stać wogóle co by inni powiedzieli wyśmiali mnie że taki drogi. Dziewczyny mam prośbę napiszcie jakie znacie rodzaje wózków pod tym wzgledem do 1000zł Duże pompowane koła głęboko-spacerowy, rączka przekładana najlepiej jak by były skretne koła albo przednie albo tylne bez róznicy. Bo ja znam tylko Deltim Premier

A ja rozmyśliłam sie co do Bartatiny. Stwierdziłam że najlepiej jest kupić taniutką gondolkę a po kilku miesiącach wypasioną spacerówke. Tyle wózków na allegro, jeszcze na gwarancji ( tych wielofunkcyjnych ) i calkiem nowych, gdzie wlasciwie tylko gondolka byla uzywana,to daje do myslenia... mysle ze kupie tani wozek zeby potem miec fajna i bardzo lekka spacerowke.

Klamka wozek super i super kolorek. Gratuluje zakupu!
U nas Mutsy wlasnie dzisiaj odpadl z list. Maz zrobil pierwsza turke po sklepach i wyprobowal kilka modeli. Mutsy nie przypadl mu do gustu (uznal go za zaciezki) wiec jeden model mniej. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo u meza niewatpliwie na pierwszym miejscu po dzisiejszej wyprawie jablkowy QuinnyBuzz. Jutro ma wrocic do sklepu i obejrzec wszystkie znow na spokojnie ze szczegolnym uwzglednieniem wspomnianego wyzej Buzza no i MountainBuggyUrban, ktory moze nie najpiekniejszy ale na zdrowy rozsadek najbardziej praktyczny w naszej sytuacji 9dlatego naciskam). Dzis zajelo mu to niecle 2 godziny ( z dojazdem, wyborem fotelika i sprawdzeniem wszystkiego z dwustronnicowej listy ???
Chyba troche za lekko to poszlo wiec stad jutro powtorka ;D

reklama
cicha co do wagi wozkow Quinny, to ja wyprobowywalam w sklepie i szczeka mi opadla jak zobaczylam jakie to lekkie!

Do góry