reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

reklama
Płock-Asia pisze:
Rusałko widzę, że mamy taki sam gust bo też ten wózek chciałam ale nie wiem jak on ma się w praktyce.
Powiedz mi czy aż tak bardzo się różni Deltim focus cena 890zł
http://www.ebobas.pl/main_produkt.php?inc=produkt.php&ip=1113855791&szc=14&ikp=61&it=80
A Deltim Premier cena 750zł 
http://www.ebobas.pl/main_produkt.php?inc=produkt.php&ip=1113861912&szc=14&ikp=61&it=81
Premier ma duże skrętne pompowane koła
No i mają inne kosze na zakupy - jakie widać na zdjęciu, wg mnie materiałowy kosz pojemniejszy i praktyczniejszy

A my jednak zakupilismy w sobote od sasiadki uzywany wozek na duzych pompowanych kolach, nie pamietam firmy ale jest swietny i malo uzywany, ma przekladana raczke, wentylacje, wklad do wozka na gondolke, bardzo szybko sie montuje na spacerowy, kolor jasno szary. I co najwazniejsze koszt wozka to 150 zl, wiec jak dziecko podrosnie troszke i bedzie mi juz potrzebna tylko spacerowka to bez oporow kupie sobie lekka, wypasiona spacerowke :) :) :) Trafila nam sie z tym wozkiem okazja calkiem przypadkowo, bo dostalismy cynka od innej "usluznej" saidaki ktora wie o wszystkich wszystko ;D Czasem taka skarbnica wiedzy sie przydaje. Acha, i fotelika tez nie musimy kupowac bo kolezanka mi pozyczy jej fotelik Graco z ktorego jej corka juz wyrosla :)

uważam w 100% że wózki na wachaczach są wygodniejsze...ja już miałam dla Martusi wózek amortyzatotach...sprężynach ale ciężko się nim jeździło po śniegu, czuła każdy wybój, no i wielkość kółek ma ogromne znaczenie...poza tym kosz tylko materiałowy, i to duży w koszu metalowym wszystko jest zabrudzone....

tak jak pisały dziewczęta Asiu- premier jest miększy- bardziej "bujasty":)..i ma metalowy kosz- który akurat nam wogóle sie nie podobał :p Jak zastanawialiśmy sie nad wyborem wózka- wiele osób nam radziło deltima..- odradzając ukochanego mikrusa, że sie psuje ..itd.. Nie przesadzaliśmy też podczas wyboru- z cena wózeczka, bo zamierzamy, jak Klaudyś podrosnie ciutke - kupic lekka spacerówkę - i tu wybór dość prosty- graco :)
Mam kolezanki, które po prostu po pól roku zmieniły wózki na spacerowe..i pewnie i my tak zrobimy...

Asiu - faktycznie gust podobny mamy - te same imiona wybrałysmy dla córeczek..teraz wózeczki :) ..a i "gabarytami" jestesmy podobne :D ..Klaudysie aż tak sie nie rozpychają:)

Wczoraj bylismy u tesciów..i i tesciowa "lamentowała", ze ja mam za mały brzuszek..gdzie jej wnunia..ze jej córka ma młodsza ciązę i wiekszy brzuszek..cóż..taki nasz urok ::) Oczywiscie musieliśmy zjesc obfita kolacje..inaczej...musiałabym nocowac z tym talerzem przy twarzy ;)

Czytałam bardzo złe opinie na temat Premiera, strasznie skrzypi zresztą dziewczyny poczytajcie opinie. NO to Olu ja juz napewno kupuję Bartatinę Plus :)

hello mamuski...widze ze deltim spedza wam sen z powiek...mam kolege ktory jest przedstawicielem w tej firmie...wiec zapytam go jakie ma wady i zalety ten premier...:):):):):)napewno powie mi czy i duzo maja na niego reklamacji....

Ja dzisiaj bylam w Swiecie Dziecka - i bardzo mi sie ten moj Per Perego AT4 podoba....
Tylko sie zaczynam zastanawiac czy kupic teraz jakis tanszy gleboki a pozniej zamienic na jakas lekka spacerowke jak piszecie czy zainwestowac i miec jeden wielofunkcyjny...Naprawde juz sama nie wiem...Poradzcie mi prosze)))

Aniu76 mój Bartek jeździł w gondoli tylko 4 miesiące, a potem było nam dużo wygodniej w leciutkiej i zwinnej spacerówce, zwłaszcza, że maluchowi nudzi się jeżdzić w gondoli z której nie widać ciekawych rzeczy

reklama
Do góry