reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

nie no z tymi wozkami to czysta makabra...ja to wogole mam podwojne nieszczescie bo pracowalam przeszlo rok w hurtowni dzieciecej i naogladalam sie tyle wozkow ze teraz naprawde zadko ktory mi sie podoba...
ale sa dwa modele naszczescie ktore przypadly mi do gustu ...Quinny buzz i Stokke xplory...fakt jednak jest jeden ze oba wozki sa przeznaczony tylko i wylacznie do jednego celu...przewozenia naszych maluszkow..wiekszych zakupow nie zrobimy z tymi wozkami..coprawda maja one "cos" co nazywaja koszyczkiem ale mozna tam ewentualnie zapakowac pampersa i butelke:):) ...
przyznam ze nigdy nie kupilabym wozka typu TAko gleboko-spacerowy...wozki tego typu sa ciezkie(ok.14kg),najwazniejsza jest spacerowka bo wkoncu najdluzej bedzie nam sluzyc...wiec musi byc wygodna i leciutka..a wozek typu Tako nadal jako spacerowka ma 14kg...jesli trzeba tarmosic taki wozek gdzies po schodach to dla kobitek to nielada wysilek... CHcialabym jednak poznac Wasze opinie na temat wozka Quinni i Stokke bo kiedy ja pracowalam to Quinni dopiero co wchodzil a o Stokke to nawet nie mialam pojecia:):):):)
POZDRAWIAM:):):)

reklama
patrycja24berlin pisze:
CHcialabym jednak poznac Wasze opinie na temat wozka Quinni i Stokke bo kiedy ja pracowalam to Quinni dopiero co wchodzil a o Stokke to nawet nie mialam pojecia:):):):)     
POZDRAWIAM:):):)

Moja koleżanka ma wózek Quinny (ale nie buzz) i bardzo sobie chwali - lekki, zwrotny, wygodny. Jej córcia urodziła się w listopadzie i jak na razie jeździ w gondolce ale nie Quinny ale... Maxi Cosi (pasuje jak ulał). My chyba zdecydujemy sie właśnie na taki.

no to mamy juz wózeczek;)

tak jak pisałam - zastanawialiśmy się nad - mikrusem alu sprint, implastem 4xl i deltimem focus..- pierwszy (mimo iż bardzo nam sie podobał wizualnie- wiele osób nam go odradzało..wiec..zrezygnowaliśmy z tego zakupu).. i po zasięgnieciu informacji na temat tych dwóch pozostałych - zdecydowaliśmy i kupiliśmy DELTIM FOCUS:)pełen zestaw - ten kolorek:)
jest cudny!
1fokus.jpg

grillo29_27.jpg

Rusałko śliczny!!!!! Ja nadal w końcu nie wiem który... Chyba jednak przy MUTSY zostane :D Ale ne sklepowej tylko z Allegro :D :laugh:

Asiu premier jest bardziej miękki bo zawieszenie ma tak jak mój na wachaczach..uważam,że takie wózki łatwiej się prowadzi i Maluszkowi jest bardziej wygodnie...decyzja należy do Ciebie

reklama
Do góry