reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

reklama
Jejku jak wam fajnie, ze juz wozki albo macie zakupione albo pzrynajmniej wybrane. U mnie totalna masakra - ciagle nic nie wiem. Wczoraj przynajmniej usiadlam z mezem i przejzalam kilka wybranych przeze mnie modeli i jestesmy troche blizej aczkolwiek niezbyt wiele. W kazdym badz razie odpadly lub raczej nie przypadly do smaku mezowi babyjogger i quinny freestyler. Za to buzz, bugaboo, koelstra i o dziwo mutsy sa nadal na liscie. Czolowka to cameleon i buzz :) Troche blizej wiec aczkolwiek niewiele.

Dziękuję Klamko - fakycznie jak pisałam- bardzo ładne wózeczki - już pędzę zerknąć w podane przez Ciebie adresy! :)

A fotelik do nich pasuje Maxi Cosi i za 150zł już na Allegro widziałam w bardzo dobrym stanie.......

Powiedzcie mi co zamierzacie dawac do wozka? tzn chodzi mi o ewentualna posciel albo cos takiego. w zimie widzialam ze dzieciaczki ubieraja w kombinezonik lub cos takiego, potem jakis kocyk lub nie i tyle. a w lecie? slyszalam juz opinie ze wystarczy przescieradelko, maluch w pampersie i przykryty pieluszka i tyle (na upaly) ale jakos sama nie wiem. na szkole rodzenia jeszcze o tym nie bylo.

Ania76 ja już wcześniej pisałam że jestem maniaczką wózków Peg Perego ze wzgledu na wagę, wykonanie i niezniszczalnosć. Jesli chciałabyś kupić nowy to polecam sklep Małe Dziecko na Jagiellońskiej w Warszawie gdzie właściciel daję ok 10% rabat przy płatności gotówką. A gondolkę można kupić np na allegro

Sumka, bardzo nam sie wozeczek spodobal:))Wyglada na bardzo solidny:)))
Dzieki za pomysl z gondolka na Allegro, to moze i fotelik tez tam kupimy.
W Calineczce tez daja rabat 10% przy zakupach powyzej 2000 a na pewno tyle sie uzbiera, bo zamierzam tam kupic sporo rzeczy z listy, tak bedzie mi najwygodniej w jednym miejscu kupic.:)))
A na Jagielonska tez sie wybiore:)))
Dzieki bardzo!!!

reklama
Do góry