reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

reklama
Jejku jak wam fajnie, ze juz wozki albo macie zakupione albo pzrynajmniej wybrane. U mnie totalna masakra - ciagle nic nie wiem. Wczoraj przynajmniej usiadlam z mezem i przejzalam kilka wybranych przeze mnie modeli i jestesmy troche blizej aczkolwiek niezbyt wiele. W kazdym badz razie odpadly lub raczej nie przypadly do smaku mezowi babyjogger i quinny freestyler. Za to buzz, bugaboo, koelstra i o dziwo mutsy sa nadal na liscie. Czolowka to cameleon i buzz :) Troche blizej wiec aczkolwiek niewiele.

Dziękuję Klamko - fakycznie jak pisałam- bardzo ładne wózeczki - już pędzę zerknąć w podane przez Ciebie adresy! :)

A fotelik do nich pasuje Maxi Cosi i za 150zł już na Allegro widziałam w bardzo dobrym stanie.......

Powiedzcie mi co zamierzacie dawac do wozka? tzn chodzi mi o ewentualna posciel albo cos takiego. w zimie widzialam ze dzieciaczki ubieraja w kombinezonik lub cos takiego, potem jakis kocyk lub nie i tyle. a w lecie? slyszalam juz opinie ze wystarczy przescieradelko, maluch w pampersie i przykryty pieluszka i tyle (na upaly) ale jakos sama nie wiem. na szkole rodzenia jeszcze o tym nie bylo.

Ania76 ja już wcześniej pisałam że jestem maniaczką wózków Peg Perego ze wzgledu na wagę, wykonanie i niezniszczalnosć. Jesli chciałabyś kupić nowy to polecam sklep Małe Dziecko na Jagiellońskiej w Warszawie gdzie właściciel daję ok 10% rabat przy płatności gotówką. A gondolkę można kupić np na allegro

Sumka, bardzo nam sie wozeczek spodobal:))Wyglada na bardzo solidny:)))
Dzieki za pomysl z gondolka na Allegro, to moze i fotelik tez tam kupimy.
W Calineczce tez daja rabat 10% przy zakupach powyzej 2000 a na pewno tyle sie uzbiera, bo zamierzam tam kupic sporo rzeczy z listy, tak bedzie mi najwygodniej w jednym miejscu kupic.:)))
A na Jagielonska tez sie wybiore:)))
Dzieki bardzo!!!

reklama
Do góry