reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Ja to tylko horrory oglądam albo filmy psychologiczne, thrillery xD inne mnie nudza xD
Ten jest super warty do oglądnięcia. Nie chce opowiadać bo straci to sens. O dzieciach nienarodzonych ja bym to określiła ten film pokazuje kiedy w którym momencie przychodzi dziecko . Dla mnie super film 😉

Hej dziewczynki jak samopoczucie? Ja się czuje jakby walec po mnie przejechał plus od ok 4 nad ranem mnie mdli na zoladku. Nie wiem czym mogłam się tak struc ale to chyba będzie najdłuższy dzień w pracy w moim zyciu😂

Poczytaj sobie, to jest wzbudzanie jakichś fal elektromagnetycznych, czy coś takiego (nie jestem fizykiem 😁🙈) i po prostu odchodzi się od tego we wczesnej ciąży, wiele jest o tym w internecie.. Ale szczerze sama nie wiem, kiedy to zaczyna być bezpieczne, pewnie w okolicach 10-12 tygodnia ;) Generalnie jak ktoś posłucha parę sekund to się nic nie dzieje, nie dajmy się zwariować, ale po prostu tak chciałam uprzedzić, że to mało popularna praktyka ;)
Co do popularności, to akurat gdzie nie przeczytam to jest o słuchaniu serduszka, więc chyba jednak nie tak niepopularne ;)

Dzień dobry kochane ! U mnie dziś 9dc ,miałam od wczoraj robić testy owulacyjne ale zapomniałam po powrocie do domu ( wypadłam z rytmu po tym długim cyklu ). Wczoraj strasznie ciągnął mnie prawy jajnik ( najbardziej przy chodzeniu). Raczej za wcześnie na objawy owu u mnie 🤔
Ciężko mi was nadrabiać ....
@Paulina_1982 super to łóżeczko :) podziwiam Cię za podjęcie decyzji o drugim adoptowanym dziecku ,jesteś kobietą o mega wielkim sercu!
Odnośnie suszarek do prania to polecicie jakieś konkretne sprawdzone ?

Do soku z kiszonego buraka dorzucilam koktajle warzywno owocowe na śniadanie i mam mega dużo energii :D dziś na przykład koktajl z 🥝, grejpfruta , jabłka ,selera naciowego ,szpinaku i ogórka :) zdrówko !

Załączniki

• IMG_20200225_082207.jpg
    IMG_20200225_082207.jpg
    882,5 KB · Wyświetleń: 43
Hej dziewczyny hmm cykle mam 28-30 dni a dziś mam 31dc ze biłam rano żółty bobo test o czułości 25 ale biel... Cyce bolą, czasem na dole robi się tak mokro że chodzę sprawdzać czy to nie okres ale nie. Ale pisałyście że nawet te testy i czułości 10 pokazują bladziocha mimo że bete miałyście 200, więc ja już nie wiem czekam dalej.

reklama
Do góry