reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Ja to tylko horrory oglądam albo filmy psychologiczne, thrillery xD inne mnie nudza xD
Ten jest super warty do oglądnięcia. Nie chce opowiadać bo straci to sens. O dzieciach nienarodzonych ja bym to określiła ten film pokazuje kiedy w którym momencie przychodzi dziecko . Dla mnie super film 😉

Hej dziewczynki jak samopoczucie? Ja się czuje jakby walec po mnie przejechał plus od ok 4 nad ranem mnie mdli na zoladku. Nie wiem czym mogłam się tak struc ale to chyba będzie najdłuższy dzień w pracy w moim zyciu😂

Poczytaj sobie, to jest wzbudzanie jakichś fal elektromagnetycznych, czy coś takiego (nie jestem fizykiem 😁🙈) i po prostu odchodzi się od tego we wczesnej ciąży, wiele jest o tym w internecie.. Ale szczerze sama nie wiem, kiedy to zaczyna być bezpieczne, pewnie w okolicach 10-12 tygodnia ;) Generalnie jak ktoś posłucha parę sekund to się nic nie dzieje, nie dajmy się zwariować, ale po prostu tak chciałam uprzedzić, że to mało popularna praktyka ;)
Co do popularności, to akurat gdzie nie przeczytam to jest o słuchaniu serduszka, więc chyba jednak nie tak niepopularne ;)

Dzień dobry kochane ! U mnie dziś 9dc ,miałam od wczoraj robić testy owulacyjne ale zapomniałam po powrocie do domu ( wypadłam z rytmu po tym długim cyklu ). Wczoraj strasznie ciągnął mnie prawy jajnik ( najbardziej przy chodzeniu). Raczej za wcześnie na objawy owu u mnie 🤔
Ciężko mi was nadrabiać ....
@Paulina_1982 super to łóżeczko :) podziwiam Cię za podjęcie decyzji o drugim adoptowanym dziecku ,jesteś kobietą o mega wielkim sercu!
Odnośnie suszarek do prania to polecicie jakieś konkretne sprawdzone ?

Do soku z kiszonego buraka dorzucilam koktajle warzywno owocowe na śniadanie i mam mega dużo energii :D dziś na przykład koktajl z 🥝, grejpfruta , jabłka ,selera naciowego ,szpinaku i ogórka :) zdrówko !

Załączniki

• IMG_20200225_082207.jpg
    IMG_20200225_082207.jpg
    882,5 KB · Wyświetleń: 46
Hej dziewczyny hmm cykle mam 28-30 dni a dziś mam 31dc ze biłam rano żółty bobo test o czułości 25 ale biel... Cyce bolą, czasem na dole robi się tak mokro że chodzę sprawdzać czy to nie okres ale nie. Ale pisałyście że nawet te testy i czułości 10 pokazują bladziocha mimo że bete miałyście 200, więc ja już nie wiem czekam dalej.

reklama
Do góry