reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Hej dziewczyny hmm cykle mam 28-30 dni a dziś mam 31dc ze biłam rano żółty bobo test o czułości 25 ale biel... Cyce bolą, czasem na dole robi się tak mokro że chodzę sprawdzać czy to nie okres ale nie. Ale pisałyście że nawet te testy i czułości 10 pokazują bladziocha mimo że bete miałyście 200, więc ja już nie wiem czekam dalej.
Może spróbuj jutro z rana zrobić test o czułości 10? Z tego co wiem to niektórym testy pokazują drugą kreskę dopiero tydzień po spodziewanym okresie. Trzymam kciuki❤️

reklama
Z pierwsza córka to test pierwszy zrobiłam dwa tyg po dniu spodziewanej miesiączki więc wyszły dwie ciemne krechy, a z drugą to dwa dni mi się spóźniał i na teście o czułości 10 wyszła druga jasna kreska potem z dnia na dzień ciemniała.

Hej dziewczyny hmm cykle mam 28-30 dni a dziś mam 31dc ze biłam rano żółty bobo test o czułości 25 ale biel... Cyce bolą, czasem na dole robi się tak mokro że chodzę sprawdzać czy to nie okres ale nie. Ale pisałyście że nawet te testy i czułości 10 pokazują bladziocha mimo że bete miałyście 200, więc ja już nie wiem czekam dalej.
Spróbuj czulszy test zrobić, 25 dla niektórych może być za mało czuły, nie każda kobieta ma duży przyrost bety na początku no i wszystko zależy od daty owu i zagnieżdżenia :)

reklama
Hej wszystkim! U mnie pada deszcz.... jestrm wymęczona jakbym nie spala tydzien i nie jadla miesiac....takie rozdygotanie mnie dopadlo...
Po wczorajszym dniu az boje sie reszty tygodnia...bo wiadomo-jaki poniedzialku poczatek taki caly tydzien....
Wykapalam wczoraj synka, nie wypuscilam wody z wanny... Poszlam sie uczyc ze starszym i po godzinie wchodze do lazienki i tam powodz....! Pękla mi ta kratka co woda wylatuje! Tragicznie nerwowy dzien...
Wiec dzisiaj nic nie robie!

Do góry