reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

To widzę że tu większość z was miało badania w szpitalu i nie wiadomo co a ta mi mówi że po badaniu testosteronu będzie wiadomo aha ;/
Ponad 1.5 roku temu trafiłam do jednej Pani ginekolog która stwierdziła Pcos i wysłała do szpitala na badania. Od zawsze miałam nieregularne cykle. No i w szpitalu potwierdzili pcos i IO. Dostastalam Dionelle bo to niby się stosuje w pcos i metformax 500 1x1. Dionelle brałam bo anty a metformax po 1op. koniec. Później ostatawialam anty w kwietniu i nie zabezpieczaliśmy się ale chodziłam na usg z doskoku i nigdy mi nie uchwyciła większego pęcherzyka niz 12. W sierpniu ślub więc już można zacząć się starac [emoji16] więc posiłkowałam się tylko testami owu ale nic nie wyszło (nawet na monitoring nie chodziłam więc nie wiem czy mi rosły, czy pękały). W pazniernika pierwszy raz brałam Clostilbegyt na stymulacja 1x1. No i urosły mi 2x12mm ale się wchłonęły. Nie dostawałam @ więc poszłam na usg (w listopadzie już) a tam jeden nowy pęcherzyk. Tak jakby szła mi druga owulacja bez miesiączki. Oczywiście znowu się wchłonął. W grudniu bralam Clo 2x1 ale mało przytulanek bo to akurat okres świąteczny a my u rodziców... A miałam 16 i 17mm. W styczniu znowu nie brałam Clo bo mój M miał operacje więc bez sensu. I teraz w lutym po dupku dostałam @ wzięłam Clo 2x1 i wczoraj miałam 21 i 22 i endo 9.2. Przyjęłam też zastrzyk na pęknięcie i czekamy [emoji120]

reklama
To widzę że tu większość z was miało badania w szpitalu i nie wiadomo co a ta mi mówi że po badaniu testosteronu będzie wiadomo aha ;/
mnie moj ginekolog wysłał na wiele badań,wszystkie badania wyszły w normie,wykluczyły tarczyce,tylko zbyt wysoka prolaktyna wychodzi ciagle i ona jest jedna z przyczyn ,ktora uniemozliwia mi zajscie w ciaze -mam podejrzenie guza przysadki i pod tym katem mam wykonywane dalsze badania

Załączniki

• IMG_20200222_113005.jpg
    IMG_20200222_113005.jpg
    855 KB · Wyświetleń: 81
Tak zrobię, też przez tą aptekę zamawiasz? Tylko muszę Wojtkwi powiedzieć żeby pojechał do tej apteki. Bo my mamy tam taka drogę [emoji23] tak Antek wyglądał jak szliśmy do pediatry
Wcześniej byłam zadowolona z moich testów. Jeden dzień wychodził ewidentny pozytyw później znowu bladziochy i pokrywało się to z okresem więc było ok. A ten cykl może przez chorobę taki dzikiZobacz załącznik 1083795

O mamo, Ty na Jantarowej mieszkasz? Ja na Jantarowa z mała z wózkiem na spacery czasem chodze. Gdzie takie błotko zaliczyliscie.
Tak. Kupowałam w naszej aptece i u nich również

Aczkolwiek wstrzymaj się jeszcze. Coś czuje, ze nie będą Ci potrzebne [emoji16][emoji16]
Aa i tak jak pisalam. Zamawiaj u nich internetowo z odbiorem osobistym za 0 zł. Wtedy jest taniej. ZazwyCaj jak zamówisz rano to po południu masz do odbioru zamówienie, a jak maja ich dużo to trzeba poczkac k jest na drugi dzień

O mamo, Ty na Jantarowej mieszkasz? Ja na Jantarowa z mała z wózkiem na spacery czasem chodze. Gdzie takie błotko zaliczyliscie.
Tak. Kupowałam w naszej aptece i u nich również

Aczkolwiek wstrzymaj się jeszcze. Coś czuje, ze nie będą Ci potrzebne [emoji16][emoji16]
Aa i tak jak pisalam. Zamawiaj u nich internetowo z odbiorem osobistym za 0 zł. Wtedy jest taniej. ZazwyCaj jak zamówisz rano to po południu masz do odbioru zamówienie, a jak maja ich dużo to trzeba poczkac k jest na drugi dzień
To jest ta droga obok Twojej apteki [emoji846] tam gdzie tą furtkę zamknęli. Mówię do Tola leć zobacz czy furtka jest otwarta a ten jeb w błoto [emoji23]
IMG_20200210_111123.jpeg

reklama
Super!!!! Gratulacje!!!! [emoji173][emoji173][emoji173] Czułam że Ci się udało [emoji7][emoji7][emoji173] Ale się cieszę [emoji4]

Do góry